tiistai 15. joulukuuta 2009

Ripsarit roskiin

Siivoilin vähän meikkivarastojani ja kauhistuin huomatessani, että vanhoja, kulahtaneita ripsivärejä löytyi kokoelmistani vähän liikaa. Sydän verellä haistelin harjoja, ja tulin siihen tulokseen, että pakkohan niistä on eroon päästä. Avatut ripsarit ovat viettäneet aikaa laatikoissani kauan yli suositusten.


Olen paljon hehkuttanut Max Factorin False Lash Effectiä, mutta vaihdoin tavis-FLE:n vedenkestävään samanlaiseen, jolloin tämä originaali jäi käyttämättä. Tämä on kyllä ihan superkiva ripsari, ja on vedenkestävänä versiona varmasti tulevaisuudessakin paljon käytetty. Tämän originaalin kohtaloksi koitui jäykät ripseni, jotka eivät pysy taivutettuina ilman vedenkestävää maskaraa.


FLE:n harja on todella muhkea, ja se kyllä taikoo ripsistä pitkät ja tuuheat. Suuresta koostaan huolimatta sillä pystyy kätevästi värjätä myös alaripset.

Toinen roskiin heitetty ripsari oli Oriflamen Giordani Gold -sarjasta. Tämä ei ollut vielä aivan täysin kuivunut, mutta haju paljasti tämän maskaran nähneen jo parhaat päivänsä. Tämä on tällainen perusmaskara, joka ei ehkä tee ihmeitä, mutta tuo hyvää väriä ripsiin.Jo tästä harjasta ehkä huomaa, ettei ihmeitä ole odotettavissa. Pituutta tämä kyllä tuo, vaikkei ehkä siinä määrin kuin esimerkiksi FLE.


Lancômen ripsivärit ovat hyviä enkä varmasti ole ainoa, joka on tätä mieltä. Nyt roskiin lähti L'extrême, joka oli aivan täysin jo kuivunut. Minulla on laatikossa vielä pari avaamatonta Lancômen maskaraa, ja pelkään, että sinne ne jäävätkin. Vaikka ne ovat kaikin puolin mahtavia, ne eivät ole vedenkestäviä. Minulla onkin siis kaksi vaihtoehtoa. Joko laitan ne kiertoon tai käytän niitä, ja yritän elää sen asian kanssa, että ripseni jököttävät suorina.

L'extrêmen harja kertoo jo paljon. Tällä saa hyvää eroteltua jälkeä. Jättebra!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!