perjantai 23. maaliskuuta 2012

Gone, baby, gone, osa 1

Seuraavanlaisia tuotteita on tässä viime aikoina loppunut.


Oriflamen Feet Up -jalkanaamio sisältää mehiläisvahaa ja karitevoita. Tuoksu oli tuttu jostain toisesta jalkavoidehässäkästä enkä siitä ihan järkyttävän paljoa pitänyt. Liian kihelmöivä tuoksu :) En ensi alkuun päässyt yhtään sinuiksi tämän tuotteen kanssa enkä kokenut sen auttavan juurikaan. Sitten kun vihdoin aloin sille lämmetä, se loppui, joten there you go. En osaa sanoa mitään.


Lidlistä ostettu Cienin kynsilakanpoistoaine on ollut käytössä kauan. Siis tosi kauan. Tykkäsin oikeastaan tästä tosi paljon, koska oli ihan tehokas, vaikkei asetonia sisälläkään. Tosi jees myös hinta-laatu-suhteeltaan.


Estée Lauderin Hydrationist saapui luokseni jo yli kaksi vuotta sitten! Tuolloin olin todella innoissani tästä purkista ja odotin siltä ihmeitä. Voide oli niin tajuttoman täyteläistä, että odotin sen hoitavan talvi-ihoni kuntoon aika haipakkaan. Voide ei kuitenkaan täyttänyt odotuksiani, vaikka sitä ahkerasti käytinkin - tosin satunnaisesti. Tässä postauksessa sitten jopa totesin, ettei tästä ole juuri mihinkään. Rippeet jäivät kaappiin odottamaan, kunnes siivouspuuskassani päätin käyttää sen nyt loppuun, että saisin kaappiin lisää tilaa. Ja kas! Nyt se sitten hoitikin leuan tietämille ilmestyneen punoittavan ja kuivan iho-alueen kuntoon liki vuorokaudessa. Voidetta ei tosiaan riittänyt kuin muutamaan käyttökertaan (on kyllä silti tosi riittoisaa voidetta, koska sitä oikeasti oli jäljellä vain rippeet!), mutta nyt jo ihoni kiittää. Että mihin sitä taas uskoisi? Mikä voisi olla ärsyttävämpää kuin se, että juuri kun alat miettimään, että toimiiko tämä sittenkin, niin sitten se loppuu?


Blogin kautta saamani Paula's Choice -tuotteet ovat oikeasti olleet yksiä parhaimpia kokeilemiani ihonhoitotuotteita. Siksi olenkin erittäin surkuna siitä, että Skin Blancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate -nimihirviö koki kaikesta pihistelystä huolimatta loppunsa. Hyvä oli, piti ihon kunnossa ja sitä rataa. Hehkutin sitä alkufiilistelyjen jälkeen vielä tässäkin postauksessa. Ikävä tulee, mutta onneksi kuorintageeliä on vielä.


Oliv' by La Claréen käsivoide (blogin kautta saatu) kului loppuun ennätystahtia, kun kyllästyin läträämään kunnon voiteilla (hydrocortisonit sun muut) iltaisin ja lätkin vain tätä. Sinänsä harmi, koska hyvä käsivoide meni periaattessa hukkaan, koska ei tässä tarpeeksi tehoja tietenkään yöksi ole. Päiväkäytössä kyllä mitä mainioin. Tätä kirjoittaessa tämä olisi 60 prossan alessa Ecodealissa*, mutta ääh... Minun tuurillani ne ihanaakin ihanemmat La Clarée -tuotteet tulisivat aleen heti, kun tämän tilaan, joten en uskalla kokeilla onneani. Odottelen niitä tärkeimpiä tuotteita.


Herbinan MarjaSpa-sarjan Vartalokuorinta loppui kovan käytön jälkeen. Tämä oli jotenkin helpompi käyttää tuubimallinsa vuoksi kuin Bodarin suklainen tapaus, joten siksipä tämä kului ensin loppuun. Ihanan vadelmaiselta tuoksuvassa kuorinnassa oli paljon kuorivia rakeita ja iho sileni tuntuvasti. Tykkäsin tästä kovasti ja saattaisinpa ostaa uudelleenkin ottaen huomioon hinnan ja sen, että tätä saa Prismasta :)


Luottosilmämeikinpoistoaineeni (hmm... aika pitkä sana...) loppui, mikä on supersurullista. Lancômen Bi-Facil on harvoja selektiivisiä tuotteita, jonka luokse todella palaan kerta toisensa jälkeen. Kaikki muut tähän mennessä kokeilemani silmämeikinpoistoaineet saavat silmäni punoittamaan ja kirvelemään ennemmin tai myöhemmin. Bi-Facil öljymäinen koostumus on herkille simmuilleni parhainta lääkettä. Tätä taitaa olla jemmapullo, ainakin todella toivon niin.


Ja vielä yksi: tattadadaa! Sain silmänympärysvoiteen kulutettua loppuun, mitä ihmettä? Tällaista ei kovin usein tapahdu, joten liput salkoon vaan. Avènen Soothing Eye Contour Cream sai minulta jo aiemmin hehkutuksia ja taidanpa seistä sanojeni takana edelleen (shocking, I know!). Minulla on näitä yksi jemmassa, mutta luulen, että säiden pikkuhiljaa lämmetessä ja silmänympärysihon oireiden lievetessä, turvaudun muihin tuotteisiin ja säästän jemmavoiteen ensi talvea odottamaan. Tämä oli todella riittoisa voide. Käytin tätä todella tunnollisesti aamuin ja illoin ja silti sitä riitti kolmeksi kuukaudeksi. Mutta vaikka hehkutin ylisanoin tätä voidetta ja sen ihanteellisuutta atooppiselle iholle, en vielä tätä suosikkeihin lisää (ne ovat muuten nyt tuolla ihan sivun alalaidassa). Löysin meinaan yhden toisen voiteen, jonka luulin jo käyttäneeni, mutta se onkin liki täysi ja sen koostumus hurmasi minut, joten katsotaan, katsotaan...

Näiden lisäksi on kulunut loppuun joitain Nivean ihonhoitotuotteita, mutta odottelen, että pari samanmoista loppuu vielä ja koostan niistä sitten ihan oman Nivea-postauksensa :) Loppuneet hiustuotteet esittelen omassa postauksessaan huomenissa.

edit. Siis mitääääh??? Tämän päivän 3+1 -tarjousten joukossa on esim. Björn Axenin lämpökiharrin* hintaan 15,95 e!!!! (Normihinta 45,90 e) En voi mitenkään perustella tuon ostamista, kun juuri sain kihartimen, mutta silti... Tuolla saisi kyllä vissiin pienempää kiharaa..

5 kommenttia:

  1. En ole koskaan tajunnut mihin jalkanaamion teho / hoitavuus perustuu. Sitähän pidetään vain hetken. Jos tiedät niin valaise toki :)

    Mullakin on herkät simmut, olen toistaiseksi (jo useamman kuukauden) pystynyt käyttämään Yvesin tuotteita: http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=B1359/~product_id=61885?cmSrc=Category ja http://www.yves-rocher.fi/control/ihonhoito/herkka-iho/raikas-puhdistusgeeli-herkille-silmille/?cmSrc=Category. Oletko kokeillut?

    VastaaPoista
  2. Kisu: Mä kyllä pidän koko yön :) Ja luulen, että se on tarkoituskin. Puuvillasukat jalkaan vaan. No joo, katsoin nyt tuolta sivuilta, niin ohje on tämä: "Anna vaikuttaa vähintään 20 min, paras tulos saavutetaan kun voide saa imeytyä yön yli." Ei mulla kyllä tulis mieleenkään antaa olla vaan 20 minuuttia, kun ei tunnu aina auttavan vaikka olis yönkin yli :)

    Hei, en ole kokeillut noita Yvesin juttuja, mutta vaikuttaa ihan superkiinnostavilta! Ja aika paljon halvemmilta kuin Lancome :) Kiitos tosi paljon vinkistä, täytyy testaa noi sitten, kun Lancomen jemmapullo näyttää loppuvan. Oispa ihanaa, jos simmut kestäis noi.

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä vain :) Eivät ole hinnalla pilattu!

    VastaaPoista
  4. Väliraportti:
    Kului taas loppuun putelli noita putsareita, eikä vieläkään mitään ärsytyksiä :) Suosittelen siis jälleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Varmaan kyllä tosissani käännyn niiden puoleen, kun Lancome taas loppuu :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!