tiistai 8. kesäkuuta 2010

Hempeää ja mutaista


En yleensä harrastele tällaista lakkausta, että joka toisessa on kynnessä on eri värit, mutta nyt päätin repäistä. Olen ihan hulluna vaatteisiin, joissa on harmaata ja vaaleanpunaista sekaisin (en tosin omista sellaisia), joten ei ollut minulle ainakaan yllätys, että pidin tästä vaaleanpunaisen ja harmaanruskean yhdistelmästä.


Olen kuitenkin sitä mieltä, että pilasin tämän jutun noilla sydämillä. Onneksi ne eivät näy kauas :)


Sydämet Miss Seleneltä, vaaleanpunainen Lumenen Kujeileva katse ja mutalakkana edelleen Snowcrystalin 438. Snowcrystalin sävynimet varmaan löytyisivät netistä, mutta koska pullossa lukee vain tuo numero, niin sillä mennään.


Suurin ongelma on tuo töpökynsi. Kasvaisi jo prkl.


Mutta eikö vain sovikin vaaleanpunainen kivasti yhteen tuon ruskean kanssa? Ja tuo Lumene on kyllä todella kaunis vaaleanpunainen.

Sitten voisin ihan huvikseni vilauttaa pari kuvaa silmämeikistä, joka minulla oli tuossa eräskin kaunis päivä. En muista, mitä kaikkea suhrasin simmuihini, mutta ainakin IsaDoran Blooming Spring -paletti oli käytössä.

Aika hauska tuo keskimmäinen mollukkasilmä. Anyways, tykästyin kovasti tuohon ideaan, että alarajaus on eri värillä kuin yläluomi, joten ehkäpä kehittelen tätä ideaa vielä pidemmälle.

Ajastin vahingossa parikin postausta samalle päivälle, joten lukaisepa tuosta alta myös tuo toinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!