perjantai 4. kesäkuuta 2010

Avonin tunnukset

Pitkästä aikaa ihan oikeaa Avon-asiaa... Eli jos haluat ihan ikiomat tunnukset Avonille, jotta pääset sieltä omaa tahtia tilailemaan, niin laitapa sähköpostia minulle (meikkistudio@luukku.com), niin hoidetaan asia :)

Tunnukset eivät velvoita mihinkään eikä joka jaksosta ole mikään pakko tilata mitään.

2 kommenttia:

 1. Onko tuollainenkin nykyään mahdollista? o.O Jos tilailee "omaa tahtia" niin paljonko tulee postikuluja? Mie voisin tahtoa omat tunnukset sinne, sillä tahtoisin päästä muutaman tuotteen tilaamaan, mutta tuttavapiirissä ei oo Avonin edustajia.. Jos joskus tahtoo niin pystyykö nuo tunnukset poistamaan? Pitää huomenna paremmalla ajalla laittaa sulle mailia :)

  VastaaPoista
 2. Totta kai on mahdollista. Voit omilla tunnareilla tilata itsellesi tai tienata ylimääräistä myymällä tuotteita kavereillesi. Mikään pakko ei ole tilata, vaan tilaat vaan kun itseäsi huvittaa. Mä en itse asiassa tiedä pystyykö niitä poistamaan (varmaan voi), mutta mitään kuluja sulle ei siitä koidu, vaikka et mitään tilaisikaan... Ihan sama kuin jos sulla olisi vaikka tunnarit H&M:n sivuille :)

  Toimituskulut:

  - Jos tilauksen arvo on vähemmän kuin 80 € (alv mukaan lukien), toimitus postiin maksaa 3,50 € ja toimitus kotiin 7,50 €

  - Jos tilauksen arvo on enemmän kuin 80 € (alv mukaan lukien), toimitus postiin on ilmainen ja toimitus kotiin maksaa 3,50 €.

  Laita mailia, niin hommataan sulle tunnarit :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!