perjantai 11. kesäkuuta 2010

Buzzaus

Sallinette, että joskus nämä iltapostaukset liittyvät muuhunkin kuin meikkijuttuihin, tosin tämä seuraava asiakin voi kosmetiikkaa ja ainakin blogeja sivuta.

Eli liityin jostain hetken mielijohteesta Buzzadoriksi jokin aika sitten ja tässä kuussa sain ensimmäisen "buzzauslaatikkoni".


Näiden ystäville ja perheenjäsenille jaettavaksi tarkoitettujen pesuainenäytteiden lisäksi sain itselleni täysikokoisen Surf-pesuaineputelin. Tarkoitus siis on, että testaan tuotetta itse ja kerron siitä näytteiden kera muillekin. Blogihan on siitä kätevä väline, että tätä kautta tavoitan muitakin.

Kerron ensin ihan pikaisesti tuosta tuotteesta, johon yllättäen rakastuin. Tiedän, että blogiani lukevat muutamat pienten lasten äiditkin, joille varmasti kelpaa aina vinkki hyvästä pesuaineesta, joilla saa puklut pestyä hyvin vaatteista. Olen itse aina käyttänyt Arielia ja viime aikoina olemme mieheni kanssa syyttäneet iäisyyden vanhaa pesukonetta (se on noin vuodelta 1708) siitä, että vaatteet tummuvat, värit sekoittuvat ja yksinkertaisesti kaikki ihanimmatkin vaatteet menevät pesussa tyystin pilalle. Olen nyt käyttänyt tuota Surfia ahkerasti eikä yksikään vaate ole tällä välin mennyt piloille. On vaikea uskoa, että se olisi aiemmin johtunut väärästä pesuaineesta, mutta enpä muutakaan selitystä keksi. No, joka tapauksessa päätin tältä istumalta vaihtaa Surfiin. Puhtauden lisäksi vaatteet tuoksuvat hyvältä, mutta tuoksu ei ole voimakas. Ennen kaikkea kuvailisinkin tuoksua puhtaaksi.

Kosmetiikkaan Buzzaus liittyy siltä kantilta, että testattavaksi voi tulla myös kosmetiikkaan tai ihonhoitoon liittyviä tuotteita.

Jos kiinnostuit, ilmottaudu Buzzadoriksi ja ilmoitathan Glossin (eli allekirjoittaneen) suosittelijaksi :)

Liity Buzzadoriksi tästä linkistä.

Mikä pesuaine on teidän suosikkinne/inhokkinne?

14 kommenttia:

 1. Meillä pestään Allegrolla. Edullista, suuressa pakkauksessa, suomalaista, hajusteetonta, zeoliititonta, sopii vauvasta vaariin jne. Ihan parasta!

  VastaaPoista
 2. Aijaa, enpä ole koskaan kuullutkaan moisesta! Olen ollut niin Ariel-huuruissa koko elämäni, ettei ole ollut silmää muille ennen tätä ;)

  VastaaPoista
 3. Onko tuo Surf Allergia- ja astmaliiton hyväksymää? Entä zeoliititonta? Meillä käytetään MiniRiskiä, joka on Allergia- ja astmaliiton hyväksymä, joten sopii koko perheelle :) Sekä zeoliititonta, joten kuormittaa vähemmän luontoa ja pesukonetta ;)

  Tykkään blogisi uudesta ilmeestä :)

  VastaaPoista
 4. Allegro Plus! Ainakin 10 pakettia olemme käyttäneet ja tuo on vielä riittoisaa :D Ei mitään aikomusta vaihtaa toiseen, on tosiaan ihan loistokamaa.

  Nea
  http://fashionedinfinland.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Olethan muistanut aina välillä puhdistaa pesukoneen sitruunahapolla (saa apteekeista) 90 asteessa? Tyhjä koneellinen siis ja tämän jälkeen pyöräytetään vielä toinen tyhjä koneellinen 60 asteessa pesuaineen kanssa. Näin saa poistettua kaikki saostumat ja pesuainejäämät. :) Mitä enemmän pesee pyykkiä miedommilla lämpötiloilla (30-40 astetta), sitä useammin olisi kone hyvä puhdistaa. 2-4 kertaa vuodessa ihan sopiva tahti, samalla kun tyhjentää nukkasihdin niin tulee hyvä rutiini sillekin.

  VastaaPoista
 6. Regret: En löytänyt noista näytteistä ainakaan mitään merkintää asiasta :/ Pitääkin tutustua asiaan. Kiva, jos uusi ilme miellyttää. Kivaa vaihtelua mullekin :)

  Nea: Tuntu olevan suosittua tuo Allegro :)

  Kiukkupussi: KIITOS vinkistä! En ole kuullutkaan moisesta, olen ihan käsi kaikkien käytännön asioiden kanssa.

  VastaaPoista
 7. Kiukkupussin vinkki onkin oikein hyvä ja meilläkin tuota harrastetaan, tosin meillä pestään sen verran paljon pyykkiä, että pyrin tekemään tuon kerran kuussa tai edes jokatoinen kuukausi. Tuon pyykkikoneen puhdistamisen voi myös suorittaa etikalla tai tarkoitukseen kehitetyllä "myrkyllä", jota saa ainanki kodinkoneliikkeistä ja isoimmista kaupoista. Itse käytän etikkaa puhdistuksessa ja yleensä seuraavan koneellisen pesen myöskin tyhjänä ilman minkäänlaista pesuainetta väh. 60 asteessa. Tehopuhdistuksen tarpeen huomaa yleensä siinä vaiheessa, kun etenkin tummiin vaatteisiin alkaa jäämään "valkoista töhnää" eli zeoliittikertymiä (edellyttäen että käytetään zeoliittia sisältäviä pesuaineita).

  Kiukkupussilta jäi muuten mainitsematta, että tuota sitruunahappoa tai etikkaa tarvitsee sitten käyttää vain muutama ruokalusikallinen per koneellinen ;) Ettet mene ja laita koko putelia.

  VastaaPoista
 8. Regret: Kiitos lisävalaistuksesta :)

  VastaaPoista
 9. Johtuu ehkä siitä, että minä olen hulauttanut aina koko pussillisen (100g). :D Hupsan hei! Puhdasta on tullut!

  VastaaPoista
 10. Onko ilmaista liittyä?? Ja saako ihan kuka ikinä vain liittyä buzzadoriksi??!

  VastaaPoista
 11. Pinja: On täysin ilmaista, mistään ei tarvitse maksaa. Kaikki saa liittyä, mutta alaikäraja on 15.

  VastaaPoista
 12. Hmm.. tätä täytyy joskus kokeilla, jos kerran on hyvää :)

  Käytän useimmiten nestemäisiä pesuaineita, jotenkin tuntuu, että saan koneen ja vaatteet tukkoon noilla jauhemaisilla, vaikka annostelisi kuinka vähän :o

  Saako tuota muuten nestemäisenä?

  VastaaPoista
 13. Minäkin tykkään nimenomaan nestemäisistä, ja tuo Surf siis onkin nestemäistä mallia :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!