sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Vihreä leopardi


Juhannuksen vietin vihreän vehreissä tunnelmissa. Sutaisin ensi alkuun kynsiini Golden Rosen 161-lakkaa, joka oli oikein kivan pirtsakka väri.


Lakka oli oikein kiva ja kuivui ihan tarpeeksi nopeasti. Kaksi kerrosta ei saanut aikaan mitään superpeittävää jälkeä, mutta koska puteli on aika pikkuruinen, en halunnut lisätä kerroksia ja näin tuhlata tätä heti kerralla.


Siispä peitin pienen läpikuultavuuden leopardisin Konad-kuvioin, jotka ovat peräisin blogimaailman suosituimmasta laatasta m57. Tykkään oikein kovasti näistä pirteillä väripohjilla olevista eläinkuvioista. Ja tiedän, että kynsissä on sotkuja niin kynsinauhoille roiskuneiden lakkojen kuin vanuhiutuloidenkin muodossa, mutta en ennen kuvien ottoa ehtinyt kiinnittää asiaan kovinkaan kummoista huomiota, mikä siis välittyy kuviin sillä, että lopptulos on aikamoisen epäsiisti.

Nuo Golden Rose -pullot ovat muuten siitä kätevä lahjaidea, että tiedättekö sen tunteen, kun epäröitte, onko joku tyttökaverille ostettu lahja jotenkin liian vaatimaton? Olette ehkä ostaneet jotain suhteellisen arvokasta, mutta jotenkin tuntuu, että se on liian vähän eivätkä rahavarat eivät anna periksi lahjasaaliin kasvattamiseen. No, mutta... Nakkaatte mukaan pari kahden euron Golden Rosea, niin johan lahja näyttää runsaammalta :) Näitä saa siis Seppälästä, mutta omani voitin Hard as Nailsin arvonnasta.

ps. Huomenna starttaa vihdoin paljon hekumoimani arvonta ihan täällä omassa blogissani! Woohoo!

4 kommenttia:

 1. Ihana kesäsävy! Pitää varmaan hipsiä lähimpään Seppälään noita lakkoja kummastelemaan ;D Ja äh, kun sulla on nätit pituset kynnet... Just sopiva pituus *kateus*

  VastaaPoista
 2. Ihana lakkaus! Vois iteki joskus tollaisen turkoosin lepardin laittaa :) En oo ostanu vielä noita Seppälän pikkupulloja, mutta niitä tuntuu kyllä olevan vaikka missä väreissä. Nam!

  VastaaPoista
 3. tahma: Joo, paitsi tuo etusormi on kyllä välitettavan pätkäkynsinen.... No, ehkä se siitä kasvaa :)

  norppa: Noita lakkoja on kyllä vaikka minkä värisiä, sieltä vaan tutkailemaan :)

  VastaaPoista
 4. Tuohan on kiva yhdistelmä :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!