torstai 3. kesäkuuta 2010

Valon hehkua lakalla ja kiillolla


Kesänvihreys oli kynsilläni monta päivää, ja Snowcrystalin lakka oli kyllä oikein kestävää tavaraa. (Tosimaailmassa lakka oikeasti oli kynsilläni lähemmäs viikon, mutta blogissahan lakka vilahti vasta pari päivää sitten.) Seuraavaksi olikin vuorossa taas uutta ja ihanaa Lumenelta.


Kauppoihin ovat ilmestyneet Lumenen kesäkokoelman kynsilakat, jotka kyllä totta tosiaan hehkuvat kesää kuumimmillaan. Tämä kokoelma on kaikkien aikojen lempparini Lumenen kokoelmista. Eikä vähiten siitä syystä, että huulipunien sijaan kynsilakkojen sävypareina toimivatkin kiillot.


Täältä voit vilkaista kuvaa kaikista sävypareista. Täytyy sanoa, että jokainen noista pareista on ihana. En yleensä tykkää oranssista missään muodossa, mutta nyt kyllä on pakko myöntää, että tämän kokoelman oranssi kynsilakka sekä tietenkin oranssi huulikiilto ovat todella herkullisia.


Onko väärin rakastua taas? Kuvista ei tietenkään näe, kuinka herkku kynsilläni komeileva lakka on, mutta menkääpä ihailemaan kauppaan. Onko joku muu jo kotiuttanut näitä kesätuotteita?


Kaksi kerrosta muuten tätä rusehtavan söpöä lakkaa riitti kesän kestävään ja peittävään lopputulokseen, yhdellä kerroksella tulos oli läpikuultava.


Ja kynsillänihän siis komeilee shimmerisen ruskea sävy Valon hehku, joka on kyllä aivan mahtavan hohtava lakka. Täynnä shimmeriä ja kesäfiilistä.


Ja pitäähän sillä kaveri olla! Sävynumerolla 20 varustettu shimmerkiilto on aivan mahtavan tuntuinen huulilla. Tuoksuu ihanan marjaisalta ja levittyyy hyvin. Eikä ole tippaakaan tahmainen. Myös väriä tulee kiitettävästi eikä ihan läpikuultavasta lakasta olekaan kyse. (Anteeksi epäsiisti levitys tuossa kuvassa.)


Herrrrrrrkku! <3

Mitä pidätte? Itse ainakin aion testata noita muitakin sävyjä. Ovat ne niin nameja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!