lauantai 26. kesäkuuta 2010

Possuista kesämeikkiä


Olen esitellyt tätä kiiltoa jo ainakin blogini alussa, mutta en tiedä, olenko postannut tästä kuvia käytössä. Joka tapauksessa tämä Maybellinen Superstay Powergloss on jälleen päätynyt kesäkaverikseni, ja jälleen kerran olen huomannut tämän olevankin oikein kiva ja luotettava huulituote.


Tässä siis on värilakka (oma sävyni Fuchsia Glow) ja kiilto. Ja vaikka väri näyttää aika tummalta, ei se huulilla olekaan niin näyttävä, vaan oikein kaunis ja luonnollinen vaaleanpunainen.


Tykkään tästä ihan sikana! Kuvat eivät hirveästi valehtele eli melkeinpä noin vaalea on lopputulos oikeastikin. Ja kiillon kaikottua väri pysyy huulilla yllättävänkin pitkään (muistaakseni lupaus pysyvyydestä on 12 tuntia). Tämä oli luottotuotteeni häissäni ja olin enempi kuin tyytyväinen.


Ja kiilto on kuvakulmasta riippuen melkoinen eli aivan nappituote tällaiselle kiiltoharakalle! Olisiko kuitenkin niin, ettei tätä myydä enää? Se on kyllä harmi.


Sain kesämeikki-inspiksen ilmeisesti sikalasta, sillä niin possuisen vaaleanpunainen meikkini oli. Noiden kiiltohuulien kaveriksi pääsi luonnollinen, vaaleanpunainen silmämeikki, jonka sain aikaa Oriflamen Blues & Lilacs -paletilla, jota käytin myös hiljattain vilauttamassani sinisessä silmämeikissä. Paletista löytyy tummansininen, vaaleansininen, tummanpunertava, vaaleanpunainen ja hohtava vaalea. Tuo vaalea ei shiftaa punaiseen eikä siniseen, joten käy mainiosti korostamaan kumpaakin meikkiä.


Tässä vielä swatchit samassa järjestyksessä kuin paletissa. Todella hohtavia värejä, paitsi ehkä tuo tummansininen.Aavistuksen jopa voidemaisen tuntuisia, varsinkin tuo vaalein sävy, joka tuossa kuvassa näyttää shiftaavan siniseen, vaikkei sitä tee.


Tässä vielä varmuuden vuoksi toinen kuva :) Tuo keskimmäinen punainen ei nyt näytä hyvältä tuossa kuvassa, joten napsaisin siitä varmuudeksi kuvan vielä yksinäänkin:


Eli se on oikeasti aika tumma punainen, mutta sitä saa laittaa reilustikin, jotta saavuttaa silmämeikissä saman tummuusasteen.


Ja tuossa kuvia meikistä. Se oli todella vaalea, ja paletin vaaleinta käytin kulmaluulla ja silmän sisänurkassa. Liikkuvalla luomella vaaleanpunaista ja tummempaa ulkonurkassa, mutta aika hailakasti sitäkin. Levitin kaiken sormin kiireessä, joten mikään taidonnäyte tämä ei ollut. Kyse oli helteisen torstain meikistä, joten mitään kovin suurta pakkelikerrosta en halunnut. Pohjanakin käytin Essentia Naturalea, josta minulla siis on näytepurkki. Onnistuin pohjassa niin hyvin, että napautin samantien tilauksen menemään täysikokoisesta purnukasta meikkipuuteria. Sain pohjaan aivan uudenlaista hehkua pyörittelemällä EN:n päälle Yves Rocherin hehkuvaa meikkipuuteria. Vähän piti puuterilla jopa toppuutella lopputulosta, etten olisi aivan hehkulampulta näyttänyt. Ripsissä on muuten Nivean ihana (ja kestävä!) Extreme Resist Lengthening.


Kynsiin laitoin hetken mielijohteesta Fuchsia Purplen päälle Stargazerin hopeaista, mikä ei ehkä ollut kovin viisas idea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!