maanantai 14. kesäkuuta 2010

Pakollinen blogitauko :(

Nyt olen maissa ja maani myynyt, myrtynyt ja surullinen ja mitä näitä nyt onkaan. Kallisarvoinen kannettavani sanoi itsensä irti eikä kotikoneestamme ole blogin kannalta mitään iloa, kun kuvien siirto ei onnistu. Toivon saavani uuden kannettavan mahdollisimman pian ja toivon pääseväni blogin pariin jo kenties huomenna tai ylihuomenna, viimeistään tällä viikolla, mutta ikinä näitä ei voi ennustaa... Älkää siis hyljätkö tätä yksinäistä meikkipelleä, sillä I'll be back!! Sillä välin olisin innosta piukeana, jos jättäisitte kommenttiboksiin toivepostausehdotuksia ja kaikkea muuta kivaa.

Ja muistakaa laittaa sähköpostia, jos haluatte tunnukset Avonin sivuille. Se ei maksa mitään eikä teidän tarvitse ryhtyä kosmetiikkakauppiaaksi, vaikka ei sekään mikään p**ka ammatti olisi :)

Tulen takaisin as soon as possible!!

ps. Pelkkää tekstiä sisältäviä postauksia on kuitenkin odotettavissa, jos uuden läppärin saamisessa alkaa kestämään. Ehkäpä raapustan teille tarinan yksinäisestä prinsessasta, jonka läppäri hajosi, ja joka siitä sisuuntuneena swatchasi kaikki luomivärinsä kämmenselälleen ja löysi monta uutta suosikkia. Tai no, sen pituinen se.

6 kommenttia:

 1. Voi ei :S Tsemppiä teknologiaa vastaan taisteluun! :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi. :( Toivottavasti pääset taas pian postaamaan. :)

  Olisi kiva, jos tekisit sellaisen top5-postauksen esim. meikeistä, ihonhoitotuotteista, hiustenhoitotuotteista jne. :)

  VastaaPoista
 3. No voi harmi :(( Mä ainakin tuun odottamaan sua ja sun postauksia! :) Olisi kiva jos tekisit postauksen vaikka sun lemppareimeikkivoiteesta/-voiteista ja ripsareista! ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihan kauheasti kaikille! Pääsen toivottavasti pian taas kertomaan teille meikkimaailman tosiasioita :D Alan heti pohtia noita teidän loistavia postausehdotuksia!

  VastaaPoista
 5. Nää koneen hajoamiset on niin inhottavia! Itellenikin on käyny niin ja se oli yhtä tuskaa kun ei ollu muutakaan konetta!

  VastaaPoista
 6. Hannukkaz: No, todellakin! Onneksi on pöytäkone käytössä, vaikkei laadultaan vastaa tietenkään läppäriä... :/

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!