maanantai 7. kesäkuuta 2010

Saman vanhan toistoa


Edellisten tekstipitoisten postauksien jälkeen on hyvä julkaista kuvapitoinen postaus, joka on, kuten otsikossa jo kerroin, saman vanhan toistoa. Yritin miettiä, minkä lakan sutaisisin kynsiini, ja päädyin Avonin Viva Pink -lakkaan, jota en vähään aikaan ole käyttänyt, mutta jonka jossain välissä olen blogissa kyllä jo esitellyt.


Pinkkiin lakkaan innosti myös päälläni ollut huppari, johon pinkit kynnet sopivat kuin... pinkit kynnet pinkkiin huppariin. (Voi tuota töpökynttä...)


Tämähän olisi ollut ihan okei, mutta päätin pilata kynnet Make Up Storen mattalakalla, joka ei toiminut Viva Pinkin kanssa ollenkaan.


Matt Top Coat jätti pinkin lakan päälle ruman, vaalean kalvon eikä tulos ollut oikeastaan yhtään matta. Hassua, mutta tuo MUS:n mattalakka ei yksinkertaisesti vain toimi kaikilla lakoilla. Jotkin lakat saavat päälleen täydellisen mattapinnan ja toiset lakat tyytyvät sameaan pintakerroksen. (En muutenkaan ole jaksanut innostua tästä nimenomaisesta mattalakasta nähtyäni Virven vertailun aiheesta.)


Sen verran kynnet vielä vaalenivat, että sävy kyllä läheni hupparia entisestään.


Kauaa en ehtinyt iloita pinkeistä ystävyksistä, sillä yhdelle kynsistä kävi köpelösti (olipa yllätys!) ja otin kaikki lakat suutuspäissäni pois. Huoh... On tämä naisen elämä vaikeaa.


Päätin nyt sitten kuitenkin kokeilla vielä uutta lakkausta ja valitsin takuuvarman, nopeasti kuivuvan ja sata kertaa blogissani esitellyn Goshin Metallic Blue -lakan. Lakkauksesta tuli vähän epäsiisti, mutta eipä anneta sen häiritä. (Mitä puhuinkaan siitä, miten arvostan ihmisiä, joilla on huolitellut kädet....?)


Epäsiisti lakkaus muuten saattaa johtua siitä, että viilailin kynsiäni ennen lakkausta ja kynnen pinta on varmaan täynnä kynsipölyä, joka jäi kupruilemaan lakan alle.


Enpä tietenkään tyytynyt tähänkään, vaan halusin kokeilla lakkajemmoista löytynyttä Rimmelin LycraPro -lakkaa sävyssä Daisy White. Minulle on vähän epäselvää, onko tämän tarkoitus olla päällyslakka vai ihan normilakka. Olen meinaan kokeillut tätä pelkilteen eikä tulos ollut kummoinen. Tämä ei siis ole mikään peittävä lakka.


Tässä on ihan hurja sivellin. Mieletön jööti. Vähän outo, mutta toimiva. Vähän kyllä mietin, että osaisinko lakata tällä kynsiäni, jos kyseessä olisi vaikka tummanpunainen lakka ja riskinä olisi mieletön sotku kynsinauhoilla.


Tämä nyt joka tapauksessa vei Goshin lakasta selvimmän metallinhohtoisuuden, ja tulos oli tuollainen sameanharmaa.


En nyt hypi riemusta, mutta en nyt ensi töikseni ottanut lakkoja poiskaan. Mennään nyt näillä.

Hahhah, olen lukenut tämän tekstin monta kertaa läpi ja tiedostan tämän töks töks -rakenteen. Mutta kuten sanottu, mennään nyt näillä  =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!