sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Vaihtopenkille


Otin pari kuukautta sitten käyttöön Joe Blascon kasvoveden, josta vielä näköjään riittäisi seuraavaksikin pariksi kuukaudeksi lutrattavaa. Olen ollut ihan tyytyväinen tuotteeseen, sillä tämä kyllä puhdistaa ihan kivasti, mutta nyt on aika nostaa tämä vaihtopenkille. Kyseessä on nimittäin superhellävarainen, alkoholiton (ja ihanan sitruksisen tuoksuinen) kasvovesi, josta ei ehkä kesäiholleni riitäkuitenkaan tarpeeksi potkua. Koen, että ihoni on nyt niin huonossa kunnossa, että se kaipaa jotain supertujua ja puhdistavaa ainetta eikä mitään hellyyttä. Kuitenkin säästän tämän Blascon mieluusti talveen, sillä silloin ihoni kuivuu ja tarvitsee nimenomaan tender loving carea. Nyt kun kosteustasapaino on kunnossa, ihoni yrittää puskea ilmoille epäpuhtauksia, joiden taltuttamiseksi haluan kokeilla jotain muuta. On aika jännää, miten ihoni on niin joko-tai. Joko se on kuiva ja siinä on vain vähän epäpuhtauksia tai sitten se on rasvainen ja täynnä epäpuhtauksia. Yritä siinä sitten miettiä, että mille ihotyypille sopivaa tuotetta sitä käyttäisikään... Siksi en oikeastaan enää tuijotakaan suosituksia vaan kokeilen kaikkea sekaisin.

Toivon muuten myös, että muut kasvojen puhdistustuotteet loppuvat pian ja pääsen myös sillä saralla kokeilemaan uusia juttuja.


Kaapistani ei löytynyt kuin yksi mahdollinen korvaaja Blascolle. Kyseessä on Purelogicolin kirkastava kasvovesi, jonka huomasin suureksi harmikseni olevan myös suhteellisen hellävarainen litku. Tämäkään tuote ei sisällä alkoholia eikä muuten mitään muutakaan. Ei parabeenejä, ei väriaineita, ei hajusteita...


Koska tämä kuitenkin tulee hauskassa tuubissa enkä ole koskaan kasvovettä tällaisessa muodossa kokeillut, niin otan tämän nyt testiin. Jos tuntuu, ettei tämäkään ole tarpeeksi iholleni, niin sitten täytyy turvautua kaupan antimiin.

Onko joku kokeillut Blascon ihonhoitotuotteita tai Purelogicolia? Itselläni tämä oli neitsytmatka kummankin suhteen.

4 kommenttia:

  1. suosittelen cliniquen 2 kasvovettä, kyllä puhdistuu :)

    VastaaPoista
  2. Juuri luin yhdestä naistenlehdestä tästä Purelogicolin kasvovedestä, voi olla parempi kuin luuletkaan. Siinä kerrottiin, että tämä tasapainottaa hyvin ihoa- käy kesällä ja talvella, koska sisältää erikoisen yhdisteen, joka käsittääkseni tasapainottaa ihoa suuntaan ja toiseen, eli kesällä rasvaisuutta tasapinottamaan, talvella kuivuutta. Kerrohan kokemuksia kun olet testaillut!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Todella mielenkiintoista infoa, kiitos!! Kerron kyllä kokemuksia sitten :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!