torstai 24. kesäkuuta 2010

Jogurttia vartalolle, mutaa kasvoille


"Blogitauon" aikana sain kulutettua loppuun Avonin mansikka-guava-vartalojogurtin. Niin kuin olen kertonutkin, olen aika huono käyttämään vartalovoiteita, mutta nyt tein tietoisen päätöksen tämän loppuun kuluttamisesta. Ja voi nam, kun tämä oli mainio tapaus! Aloitin tämän käytön epäillen, että käytän tämän hetkessä loppuun, mutta mukavuus vei voiton ja useana iltana vetäisin vain yöpuvun niskaan välittämättä kosteutuksesta, jota kroppani huusi. Tietoisen päätöksen tehtyäni tämä kului loppuun hetkessä.


Ensinnäkin koostumus oli juuri niin herkullista, kuin miltä näyttikin. Tähän oli ihana upottaa sormet. Ihanan pehmeää ja tuoksu oli mahtava eikä alkanut tökkiä kertaakaan. Jogurtti levittyi mainiosti ja imeytyi nopeasti. Ihosta tuli ihan superpehmeä ja sileä ja tuoksu jäi iholle joksikin aikaa. Extrasuperpehmeään ja -siloiseen lopputulokseen vaadittiin sauna, kuorintavoide, kuorintahanskat ja tämä voide. Tuolla yhdistelmällä ja tuossa järjestyksessä ihosta tuli aivan käsittämättömän sileä ja sileys ja pehmeys jatkui päiväkausia. Tätä lisää kiitos! (Ovh-hinta 6,50 e, mutta tässä jaksossa tämän saisi yhdessä jonkun toisen Avon Naturals -tuotteen kanssa hintaan 6,90 e ja yksinään hintaan 4,50 e.)


Testasin myös toista Avon-tuotetta, nimittäin Planet Spa -sarjan Dead Sea Minerals -mutanaamiota ja voi pojat! Tämä on se ensimmäinen syy siihen, miksi haluaisin näpytellä tilauksen Avonille tällä sekunnilla.


Tämä kuivui nopeasti iholle ja jätti jälkeensä aivan täydellisen sileän, pehmeän ja raikkaan ihon. Olo oli puhdas ja seuraavana päivänä iho oli vielä ihanan sileä ja meikki levittyi hyvin. Olen aivan rakastunut tähän ja nyt jaksolla 9 tämän saisi tilattua samassa setissä Dead Sea Minerals -vartalonaamion kanssa hintaan 11,90 e. Tämä on ehkä lempparein kaikista ikinä kokeilemistani naamioista, mutta toki pitäisi tehdä tarkempia tutkimuksia asian varmistamiseksi. Sherlock Holmes minussa siis haluaisi tilata tätä näitä tutkimuksia varten.

En tiedä, pystynkö hillitsemään itseäni...

Pyydelkääpähän tekin niitä Avonin tunnuksia (meikkistudio@luukku.com), niin pääsette tilailemaan ihan itse näitä tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!