perjantai 25. kesäkuuta 2010

Fuchsia Purple


Voitin siis Hard as Nailsin arvonnassa kasan kynsilakkoja, joista Fashionistaa jo kokeilinkin. Seuraavaksi päätin kokeilla Sinful Coloursin Fuchsia Purple -sävyistä lakkaa, vaikka se tuntuikin aika syksyiseltä. Syksyfiilis kuitenkin katosi, kun kynnet oli lakattu. Oikein kivan marjaisa lopputuloshan tästä tuli.


Lakka itsessään ei ollut mitään superhyvää. Ekan kerroksen jälkeen epäilin kovasti, että tuleeko tästä mitään. Niin raitaista jälkeä tuli. Toisen kerroksen jälkeen näytti kuitenkin jo huomattavasti paremmalta ja tykästyin tosissaan tuohon väriinkin aika paljon. Se ei kynsillä näyttänyt enää yhtään niin tylsältä kuin pullossa.


Se huono puoli lakassa kyllä oli, että se kului kärjistä jo seuraavaan päivään mennessä, mutta siitä huolimatta pidin niitä urhoollisesti enkä hinkannut pois. Omapahan oli muutenkin vikani, kun en laittanut mitään päällyslakkaa värilakkaa suojaamaan.(Ja lakkasin parin päivän jälkeen vielä yhden kerroksen ja taas näytti hyvältä!)


Mielestäni tuo lakka ei ihan pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, vaan tämäkin lakka näyttää livenä paremmalta. Jaksaako joku laskea, kuinka monta kertaa olen tuonkin lauseen sanonut? =)


Sitten vielä kuva järkyttävistä kulmakarvoistani. Arvaatteko kummalla puolella on käytetty kulmakarvaväriä? =D No joo, kulmat ovat täysin erilaiset ja alkavat eri paikoista, mutta vähän on osaa ja arpaa tuolla kulmakarvavärilläkin, jolla olen kulmaa yrittänyt muotoilla. Ja karvankasvatusoperaatio on sekin kyllä meneillään. Oikeasti tuo kulmakarvaväri ei ole yhtään punertava, vaikka tuo kuva niin antaa ymmärtää. Valaistus vain oli, mitä oli. Mutta oikeastaan vilautin tätä kuvaa siksi, että pian joku teistäkin saa taiteilla samaisella kulmakarvavärillä, sillä se on yksi tulevan arvonnan palkinnoista. Mutta paljastan tuotteen sitten vasta... Niin, ja tietty se on käyttämätön väri, jota olen teille tyrkyttämässä...

Oikein hyvää juhannusta kaikille!!

3 kommenttia:

 1. Kauniin värinen kynsilakka :)

  Olisko sulla mitään vinkkejä miten saisin kynsistäni hieman pidemmät?

  VastaaPoista
 2. Chica: Niin on :) Kynsien kasvatukseen on vaikea antaa vinkkejä. Mulla itelläni on aina kynnet kasvanut aika hyvin. Oon aina ajatellut, että se johtuu runsaasta maidonjuonnista... Mutta kynnet kuulemma näyttää pidemmiltä, jos jättää lakkaamatta reunat... Se on joku optinen harha, joka voi helposti mennä pieleen :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää Juhannusta myöskin sinne :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!