maanantai 28. kesäkuuta 2010

Tuotteita jakoon ahkerille eli arvonta!!

Ohjelmassamme seuraa arvonta, ja en voi sanoin kuvailla, miten iloinen olen siitä, että lisää lukijoita löytää tänne tiensä jatkuvasti. Voisiko joku muuten paljastaa, miten löysi blogini?

No, mutta siihen arvontaan. Aivan perinteinen "kerro, mitä ihquu blogissani on ja voitat huulikiillon" -arvonta tämä ei ole, vaan joudutte tekemään töitä palkinnon eteen :) Tai oikeastaan kahden. Toisen arvon ja lohdutuspalkinnon valitsen diktaattorimaisesti. Pääsette nyt siis etsimään virheitä!

Kerrotaanpa ensin palkinnot.


Eli arpomalla lähtee ykköspalkinto, johon kuuluu lempparihuulikiiltoni eli Goshin Light'n Shine kullanhohtoisessa sävyssä 06, Cailapin korvikset sekä MSCHIC by Seppälän kulmakarvaväri. Olin tuon kiillon hankkinut jemmoihin, mutta koska olen huomannut, etten käytä sen avattua versiotakaan niin usein (tuo sävy ei jostain syystä ole paras mahdollinen minulle), päätin luovuttaa sen parempaan kotiin. Nuo korvikset omistan itsekin ja tuota kulmakarvaväriä käytän myös eli hyväksi havaittuja tuotteita on lähdössä arvonnan voittajalle.


Myös lohdutuspalkinnon tuotteet omistan itse eli valitsen saajan Lumene Natural Coden huulikiillolle (sävy Pink Sugar) sekä Lumenen Quick & Chic -lakalle Juhlan hurmaa.

Lisäksi laitan jotain näytteitä mukaan kumpaankin palkintoon.

Ja sitten sääntöihin.

* Ensinnäkin sinun pitää olla lukija tuossa vasemman laidan palkissa. Viime arvonnan jälkeen päätin, että seuraava arvontani tulisi olemaan avoin kaikille, mutta Sannin kokemuksien jälkeen päätin, etten halua aivan täysin random osallistujia, vaikka tiedänkin, että heidän joukossaan on ihan oikeitakin lukijoita.

Sitten siihen urakkaan: vihjasinkin jo, että saatte katsastaa vanhoja postauksiani oikein urakalla. Eli tässäpä tulee syy siihen: Luin kerran jostain, että blogia pitäessä pitää aina välillä tsekata, että kaikki linkitykset ovat vielä kohdallaan, mutta itse en ole vielä kovinkaan montaa kertaa jaksanut kahlata läpi kaikkia postauksiani tarkistaen, että kaikki linkitykset vielä johtavat sinne, minne pitää. Siksi haluaisin, että te tekisitte sen :) Ja vähän muutakin.... Voitte huonojen linkityksien lisäksi myös paljastaa minulle, missä postauksessa on kirjoitusvirhe, jonka voisin korjata (en siedä kirjoitusvirheitä, pilkkuvirhekin riittää), huono kuva, jonka voisin ottaa uusiksi tai jotain muuta korjattavaa. Vanhoissa postauksissani on esimerkiksi todella epäonnistuneita kuvia, jotka haluaisin napata mahdollisuuksien mukaan uusiksi. En ota uusiksi mitään meikki- tai kynsilakkakuvia, mutta esimerkiksi tuotekuvat voin ottaa uusiksi, jos vielä omistan kyseisen tuotteen. Eli postaukset, jossa kerron, että joku tuote on loppu, voitte unohtaa, sillä ne tuotteet olen heittänyt menemään. Jos on mahdollista, että on epäselvää, niin tarkentakaa, mikä kuvassa on vikana/miten se pitäisi ottaa uusiksi.

 * Eli ykköspalkinnon arvon kaikkien niiden kesken, jotka kommentoivat tähän postaukseen kertomalla, missä postauksessa on linkitys vanhentunut, kirjoitusvirhe, huono kuva, jonka voisin ottaa uusiksi tai muu moka. Yksi epäkohta riittää, mutta mitä enemmän, niin sitä enemmän...

* Kakkospalkinnon saajaksi valitsen sellaisen, joka on löytänyt eniten näitä kohtia tai jos löydetyt epäkohtat ovat harvinaisen hyvin löydetty tai jotain muuta yhtä mielivaltaista. Kerron kyllä perustelut sitten, kun paljastan voittajan.

* Jätä kommenttisi loppuun myös spostiosoitteesi, mikäli mahdollista.

* Perinteisesti tuplaaminen onnistuu, jos linkität arvontani omaan blogiisi. Ilmoita tällöin kommentissasi tämä, niin osaan ottaa sen huomioon.

En julkaise kommentteja ennen kilpailuajan päättymistä, (jos silloinkaan) niin ette pääse lunttaamaan ;) Käyn myös korjailemassa minulle raportoituja mokia, niin saan mahdollisimman paljon erilaisia vastauksia. Voittajakommentit julkaisen ehdottomasti.

Eli nyt oikeasti joutuu palkinnon eteen tekemään töitä. Tämä varmasti karsii monta osallistujaa pois, mutta onpahan muilla sitten suuremmat mahdollisuudet voittaa :) Ja pieni vinkki: Kehoitan aloittamaan ihan blogin alusta, jossa on p**kimmat postaukset. Ja tosissaan: jo pilkkuvirheen löytäminen riittää osallistumiskriteeriksi.

Anteeksi, että olen näin törkeä, mutta tunnen itse niin suurta myötähäpeää vanhoista postauksistani, etten halua kahlata niitä läpi. Yrittäkää olla hienotunteisia, kun kerrotte mokistani, niin en joudu tirauttamaan kyyneliä olohuoneen nurkassa.

Kilpailu loppukoon maanantaina 19.7. klo 21, ja arvonta suoritetaan mahdollisimman pian sen jälkeen. Koska en tiedä vielä kesäsuunnitelmiani, niin en vanno, että arvon tuotteet heti tuolloin, mutta yritän toki.

Kysykää, jos on jotain epäselvää näissä säännöissä, jotka pikapikaa keksin :)

6 kommenttia:

 1. En siis julkaise kilpailuvastauksia, mutta Serafialta tuli ensimmäinen sellainen, ja olikin todella hyvä kommentti! Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. http://meikkistudio.blogspot.com/2009/09/max-factor-false-lash-effect-waterproof.html - yhdestä kohtaa puuttuu FLE:n
  nimestä viimeinen sana Effect :D
  http://meikkistudio.blogspot.com/2009/09/volyymia-tukkaan.html Todellinen supertuote volyymitukan luomiseksi on L'anzan Powder Up Texturizer, jonka jauhemainen koostumus ei suinkaan sotke tukkaan, vaan tuo siihen lisää muhkeutta
  -kirjoitusvirhe
  http://meikkistudio.blogspot.com/2009/09/tukea-tyveen.html -Laitan vaahtoa "päälihiusten" alle viivaksi edestä takaa ja pörhistelen tukkaa sen jälkeen käsin
  -kirjoitusvirhe
  http://meikkistudio.blogspot.com/2009/10/hohtava-pettymys.html - Ala-asteelaisen
  -kirjoitusvirhe
  http://meikkistudio.blogspot.com/2009/11/kauniit-kulmat.html - olen piintynyt tapoihini
  -kirjoitusvirhe
  http://meikkistudio.blogspot.com/2009/11/kullan-kimallusta-osa-1.html - Se on mielestäni aika epäsiistin näköistä, kun kynsiraja kuultaa lakasta läpi.
  - suomessa ei ole ruotsin det finns -rakennetta vastaavaa se on -rakennetta :D:D
  http://meikkistudio.blogspot.com/2009/11/joululahjavinkki-nro-3.html -ajattelin laittaa tämän joululahjavinkiksi, mutta en löytänyt tämän ovh-hintaa. Haluan, että vinkeillä on hinnat! *polkee jalkaa lattiaan* Siispä otan asiasta selvää, ja lisäilen infoa ajan mittaan.
  - hintaa ei ole lisätty
  http://meikkistudio.blogspot.com/2009/11/kullan-kimallusta-part-2.html -valikoimista löytyy myös kullan kimellystä monitoimikynän muodossa
  -kirjoitusvirhe
  http://meikkistudio.blogspot.com/2009/10/ykkostuotteeni.html - Vaikka tämä on ehdottomasi suosikkikiiltoni
  -kirjoitusvirhe

  Tuossa oli muutamia, huhhuh :D Aika hauska ja ennen kaikkea erilainen arvontaidea, ja vaikka olen blogiasi suhteellisen kauan lukenut, on noiden vanhojen postausten uudelleenluku jotenkin hassua. Kirjoitustyylisi on mielestäni kehittynyt huomattavasti.

  Ja noista löytämistäni virheistä vielä - tuli aika pilkunviilaaja olo noita poimiesssa :D

  VastaaPoista
 3. Ja ainiin, linkitän arvontasi tämänpäiväiseen postaukseeni osoitteessa www.girlyrituals.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 4. Lisää hyviä vastauksia tullut, mä meen hetkeksi häpeämään ja yritän sitten korjailla virheitä :D

  ps. Cindu, ihan oikein meni :)

  VastaaPoista
 5. Olisin halunnut löytää "kunnon" virheen, enkä vain pientä pilkkuvirhettä. Pilkun käyttö on mielestäni melkein makuasia, eikä kunnon kirjoitusvirhe. Koska kuitenkin löysin blogisi vasta n.viikko sitten ja luin sen läpi kokonaan, en jaksanut alkaa kahlata postauksia heti uudelleen kovin tarkkaan. Lueskelin tammikuuta ja tällainen lause sattui silmääni muistaakseni 20.1. olevassa postauksessa:

  Mutta miten ihminen voisi vain olla haalimatta lisää tuotteita, kun jossain voi olla vielä parempia kuin ne, mitkä kotoa jo löytyvät?

  Eli tuohon ne-sanan jälkeen ei kyllä pilkku kuulu. Olen yhdyssanapoliisi ja olisin kauheasti halunnut löytää yhdyssanavirheen, mutta tekstisi on tosi hyvää kirjoitusasultaan!

  Ps. Kun kyselit miten me uudet tiemme löydettiin tänne, voin kertoa että joku ilta ehkä viikko sitten oli tylsää ja laitoin ihan Googleen hakusanaksi meikkiblogi. Sitten lueskelin muutamia kiinnostavia, mutta sinun blogisi oli ainut niin hyvä että jää vakilukuun.:)

  Ai niin, s.posti on hannawee-@luukku.com

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!