perjantai 11. kesäkuuta 2010

Fashionista becomes Violetti avaruusoksennus


Kerroin eilen suuresta dilemmastani. Mitä kynsilakkaa seuraavaksi kynsiin? Päätös oli kuitenkin aika selviö, sillä halusin ihan mielettömästi testata H&M lilaa Fashionista-lakkaa. Tuo putelikuva ei tosiaan anna oikeutta tälle lakalle, joka on  todella kirkas ja upea violetti. Vähän kuin sähkönsininen, mutta... no, violetti.

Mikä ero muuten on mielestänne lilalla ja violetilla vai onko mitään? Huomasin vain, että käytän noita sanoja huolettomasti sekaisin, joten obviously minun mielestäni näköjään niissä ei ole mitään eroa. Joskus tosin olin sitä mieltä, että lila taittaa enempi punaiseen ja violetti siniseen. Kuvasta poiketen Fashionista olisi kyllä sitten ehkä lilampi.
Kahdessa keskimmäisessä kuvassa väri on eniten oma itsensä. Laitoin kaksi kerrosta, jotka peittivät hyvin. Nimettömään jäi joku ihme kupru. Tämä lakka myös kuivui hyvin enkä ehtinyt töhrätä sitä mihinkään, vaan sain lakat pidettyä siisteinä.


En tietenkään voinut vastustaa kiusausta, ja kokeilin päälle Wild and Crazyn Purple Glitter -lakkaa. Yksi kerros oli ihan okei, mutta...


... kyllä kaksi kerrosta oli parempi. Tykkään näistä Violetti avaruusoksennus -kynsistä, vaikka tämä tulee kostautumaan, kun joku päivä yritän saada näitä lakkoja pois. Kynteni varmaan lähtevät kohta irti, kun vetelen asetonisella kynsilakanpoistoaineella harva se päivä. Mutta minkäs teet, kun olen kerran tällainen glitterharakka. Anteeksi muuten nuo sotkut kynsinauhoissa ja anteeksi, että pyytelen anteeksi. Se on ärsyttävää, mutta jotenkin ei voi olla pyytämättäkään, koska tulee sellainen olo, että te luulette, etten tajua, että nuo kynsinauhat ovat ihan sotkussa. Trust me, I know. Ja raaputtelin niitä puhtaaksi joutessani.

Purple Glitter on vaan niin täydellinen pari Fashionistalle. Ehkä paras yhdistelmä vaatimattomasti ikinä!

Täytyy kyllä vielä kehaista noita Wild and Crazy -lakkoja, joita siis saa Seppälästä hintaan 2,95 e. Aivan mahtavaa, että tuohon hintaan saa hyviä lakkoja, joiden sävyvalikoima on kaiken lisäksi aivan tajuton. Niin ihania värejä, että....

9 kommenttia:

 1. Nyt kyllä hajosin! Avaruusoksennus-- aika luova nimi :D Mutta on kyllä kivat, sopii hyvin toi glitterlakka tohon päälle :)

  VastaaPoista
 2. Violetin ja lilan 'oikeasta' erosta en tiedä, mutta mä en halua käyttää lila-sanaa, koska se on hölmö sana. :D No ei, mä vaan vierastan sen sanan käyttöä jostain syystä, joten se ei kuulu omaan päivittäiseen sanavarastooni ollenkaan. Ehkä se johtuu siitä, kun vielä luistelin nuorena niin kuuluin Lilac-tasoryhmään, mutta mielestäni olisin kuulunut Purpleen, joka oli siis parempi tasoisempi ja koin vääryyttä siitä. :D

  Mä tykkään tosi paljon tällaisista avaruusoksennuskynsistä. Täytyypi käydä hakemassa tuo glitterilakka piakkoin.

  VastaaPoista
 3. Tarzan: Ihmettelin itsekin, mistä moisen keksin, mutta nyt hävettää tunnustaa, että se on alitajuisesti jäänyt varmaan päähän Ostolakossa-blogista, jossa Virve esitteli astrologisen oksennuksen :) Ne kynnet voi katsastaa täältä :

  http://ostolakossa.blogspot.com/2010/05/astrologinen-oksennus-aka-valikevennys.html

  En siis aikuisten oikeasti tuota postausta kirjoittaessa muistanut, että Virvellä oli tuollainen postaus olemassa.

  Serafia: Voi, mitä traumoja sulla! Käytän siis sympatiasta tästä eteenpäin vain violetti-sanaa :D

  Ja toi glitteri on ihana! Käy ihmeessä hakemassa omasi pois :)

  VastaaPoista
 4. Mitäs tälle blogin ulkoasulle on tapahtunut! :) OIkeen kivan näkönen :))

  VastaaPoista
 5. Bloggeriin on nyt tullut kaikkia uusia mahdollisuuksia, niin pitihän tätä heti päästä testaamaan!! :D Voipi olla, että muuttuu vieläkin, mutta jos nyt hetken pidän vaaleanpunaisena :)

  VastaaPoista
 6. Fashionista <3

  Ja löytyypä minulta vielä tu Purple Glitter, pitääpä testata tuota yhdistelmää :)

  VastaaPoista
 7. MQ: Testaa ihmeessä! Kuvista ei edes välity, kuinka ihana bling bling tuosta yhdistelmästä syntyy. Rakastun näihin kynsiin päivä päivältä enemmän!

  VastaaPoista
 8. Tuo HM:n lakka on kyllä kiva, löytyy multakin. Jotenkin tumma violetti toimii aina. Ehkä se johtuu siitä, että vihreäsilmäisenä mun luottoluomiväri on violetti.

  Ja noi seppälän lakat on kyllä jeee ;) Hirveesti värejä ja hinta halpa.

  VastaaPoista
 9. Norppa: Mulla sama juttu, että violetti on luottoväri vihreiden silmien takia :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!