perjantai 4. kesäkuuta 2010

Shimmery skin

Hahaa, kesän kunniaksi vihreää taustaa. Hot vai not?

Mutta asiaan... Minun mielestäni pakastebroileria muistuttavat jalat läpikuultavine, sinisine suonineen eivät ole kauneimmat mahdolliset raajat. Tarkoitan, että kesäisestä minihamosesta voisi pilkottaa kauniimpiakin koipia. Tämä on minun mielipiteeni, ja jokaiselle suotakoon omansa. Lievennän mielipidettäni sen verran, että on oikeasti olemassa jalkoja, jotka näyttävät kalmankalpeinakin järkyttävän hyviltä. Mutta jos nyt jätän sen osan väestöstä (0,01 %) huomioimatta tässä ja vinkkaan niille lopuille omista suosikeistani. Eli kyseessä ovat oivat tuotteet niille, jotka haluavat jotain eloa alaraajoihinsa (miksei myös yläraajoihin), mutta eivät uskalla/halua koskea itseruskettaviin. Tällaisille ihmisille (joihin minäkin jossain määrin kuulun) suosittelen poispestäviä kuultovoiteita, jotka eivät tuo juurikaan väriä, mutta sitäkin enemmän säihkettä ja sutinaa.


Tämän ensimmäisen tuotteen esittely on törkeää, sillä tätä Nivea-herkkua ei käsittääkseni enää ainakaan Suomesta löydy (eikä ilmeisesti muuten saa viime kesän pelastajaanikaan, siis Suomen kaupoista), mutta esittelen tämän silti ja korjatkaa jos olen väärässä. Ja kertokaa myös, jos tätä saa tilattua jostain. Eli siis kyseessä on monta vuotta (ainakin kuusi) vanha Nivea Body Shimmering Lotion, jonka joka kesä kaivan uskollisesti kaapista koipiani sulostuttamaan. Toki myös käsivarsia, mutta koska tämä puteli alkaa viimein näyttää jotain loppumisen merkkejä, niin nyt pitää jo säännöstellä.


Nivean koostumus on vuosien mittaan jo muuttanut muotoaan, mutta ei kai kukaan voikaan vaatia ikuisuuden vanhalta purkilta täyttä säilymiskykyä. Parhaat päivänsä tämä siis on nähnyt, mutta aion väkisin käyttää tämän loppun, sillä lopputulos on yhtä hyvä kuin ennenkin. Josko tämä kesä kuitenkin olisi tämän putelin viimeinen. Tämä on siis kullan hohdetta iholle tuova voide ja käypä tuote niin jaloille, käsille kuin dekolteellekin. Tämä ei tee ihosta piiruakaan tummempaa, vaan tosiaan tuo pelkkää hehkua. Eli tämä on myös omiaan ruskettuneille koiville, jotka kuitenkin kaipaavat hitusen hehkua rusketusta korostamaan. Tämä on minun ja erään ystäväni luottotuote ollut jo vuosikaudet ja kumpikin ollaan pärjätty yhdelle putelilla. Mikä osoittaa järjen köyhyyttä, sillä olisihan näitä voinut varastoonkin ostaa muutaman.

En nyt tuhlaa palstatilaa lopputulos-kuvilla, joista ei näe kyllä kokonaisuutta yhtään. Mutta jokainen tietää, millainen iho tuollaisesta hehkuvoiteesta tulee. Mitenkään ylenpalttisen shimmerinen lopputulos ei ole, vaan vain kauniin hehkuva. Mutta eipä tästä sen enempiä, kun ei kerta tuotetta enää Suomesta saa.


Nivean korvaava tuote löytyy Lumenen hyllystä. Heleyttävä Vartaloemulsio näyttää pelottavan tummalta, mutta ei tälläkään mitään ongelmia saa aikaan... Kunhan vain malttaa antaa tämän kuivua kunnolla, ennen kuin lösähtää istumaan taksin nahkaiselle takapenkille. No, ei siitä sen enempiä. Olen kuitenkin ihan supertyytyväinen tähän Lumeneenkin, joten selviän itkuitta tuosta Nivean menetyksestä.


Tämä on tosissaan aika pelottavan väristä, mutta edes Niiskuneidillä ei olisi tämän kanssa hätäpäivää. Hyvin levitettynä antaa vain todella läpikuultavan ja terveen sävyn ja runsaasti hehkua. Joten vaikka olisit kalpeampi kuin kukaan Muumien perheestä, niin sinulla ei ole mitään hätää. Toki aina kannattaa muistaa voidella myös jalkapöydät/kämmenseltä, sillä aina riippuu vähän valostakin, että kuinka hyvin värierot näkyvät. Riittoisuus ja hinta-laatusuhde on tässä myös kohdallaan. Ja vesipesulla voit huuhtoa pois kaikki rippeet tästäkin voiteesta.

Nyt kaipaisin teidän vinkkejä vastaavanlaisiin tuotteisiin. Itse en näistä hohtovoiteista hirveästi suostu maksamaan, joten selektiivisen kosmetiikan puolelta en näitä kyllä lähde metsästämään. Voi olla, että näiden voiteiden rippeet riittävät koko kesäksi, mutta jos luvassa on helteisiä kuukausia ja hameenkäyttö on tosiasia, niin nämä voiteet kyllä joutuvat kovaan kulutukseen. Joten, millä tuotteilla te taiotte itsellenne säihkysääret?

4 kommenttia:

 1. Eikös dovellakin tällainen ole..? Joskus muistan hyllyssä nähneeni

  VastaaPoista
 2. Pitääpä tsekata, kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Itselläni on dermosilin vastaava Shimmering-voide, jota aina juhlissa käyttelen käsivarsiin ja dekolteelle, ja oon tykännyt!

  VastaaPoista
 4. Tämä kommentti tulee auttamatta liian myöhään, mutta pakko mainostaa ihanaa voidetta. Dove Supreme Silk Lotion sisältää hohdetta, vaikka sitä ei putelissa erikseen mainosteta.

  Olen laiska karvanpoistaja ja tiheiden pisamien takia käsivarteni ruskettuvat läiskittäin näyttäen likaisilta. Voide sisälsi sopivasti shimmeriä, jolloin ihoni väri tasoittui ja pieni vaalea karva käsivarsissa ja säärissä katosi näkymättömiin. Voiteessa ei kuitenkaan ole väriä, joten sillä sai lutrata ihan rauhassa kiireessäkin. Laitoin sitä myös huonokuntoiseen vaaleaan tukkaani ja hiukset näyttivät hyviltä ja kiiltäviltä ;)

  Suosittelen kokeilemaan ensi kesää varten. Eikä pieni hehku talvellakaan ole pahaksi :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!