torstai 10. kesäkuuta 2010

Runsaudenpula!

Olen pitkään ahdistellut sitä, että kaikki kynsilakkani ovat jo näkyneet blogissani ja vanhoista lakoista on vaikea keksiä uusia, järkeviä postauksia. Tätä ongelmaa minulla ei ole enää! Ensinnäkin voitin Hard as nailsin arvonnassa itselleni uusia, ihania lakkoja.


Sain H&M:n Fashionista-lakan, jonka ihanuus nyt ei noin muovipussin läpi aukene, mutta odottakaapa  vaan, kun saan tätä kynsiini. Aivan ihana lakka!


Lisäksi onnetar suosi minua Wild and Crazyn Baffin Bay -lakan, Sinful Colorsin Fuchsia Purple -lakan sekä Golden Rosen 161-lakan muodossa.


Lisäksi paketista paljastui OPIn rannekukkaro. Kiitos MQ!

Mutta eipä saaliini tähän jäänyt. Seppälän reissusta käteeni jäi vielä muutama lakka.


Yllättäen suuntasin Wild and Crazyn hyllykköä kohti.


Ensiksi upotin kynteni tähän. Vaaleanpunainen ihanuus, jota ihastelin jo edellisellä Seppälä-reissullani, mutten raaskinut ostaa, on supersuloinen Sylva.Lisäksi mukaan tarttui hopeaglitter Silver Bell sekä jo omistamani Purple Glitterin kaksoiskappale. PG on niin ihana lakka ja sopii monen lakan päällysteeksi, joten katsoin parhaaksi ostaa jemmapullon kaappiin. (Vaikka glitterit ovat hankalia poistaa, niin ovat ne vaan niin ihania!)

Nyt se ongelmia onkin siinä, että mitä lakkaa kokeilisi ensimmäiseksi?

Niin, ja koska lakkalaatikko pursuaa kaikkia sikavanhoja lakkoja, niin pari oli heitettävä roskiin.


Sekä Lorkun että Lumenen mustat lakat olivat jo siinä pisteessä, että niiden oli aika heittää minulle hyvästit. Muistan olleeni näihin ihan tyytyväinen, mutta aivan ykkönen mustien lakkojen joukosta löytyy CM:n valikoimista.

4 kommenttia:

 1. Paljon olet ostellut/saanut! :)
  Olisi kiva saada vähän arvostelua wet'n wildin kynsilakoista, koska omissa kynsissäni niiden laatu on niin roskiskamaa, että olisi kiva nähdä onko se vain minun kynsissäni tai olenko kenties liian vaativa?

  VastaaPoista
 2. Tarzan: Minulla onkin muutama wnw-lakka, jotka varmaan olen blogissakin esitellyt. Kestävyyteen en ole varmaan tosin perehtynyt, kun vaihdan lakkoja niin usein, mutta otanpas sen työn alle :)

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä vain :)

  Fashionista on yksi suosikkini, toivottavasti tykkäät siitä myös :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!