tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kesänvihreää lumikristallia ja loppunutta Rosääriä


Uskaltauduinpa kuitenkin postaamaan kuvan lyhentyneistä kynsistäni, sillä niiden herkullinen väri korvannee pituuden puutteen. Jemmasin kuitenkin kaikista lyhimmän töpökynteni, jolle lököhousut olivat se viimeinen niitti, ja kaveri katkesi yllättäen. Lyhensin siis muitakin kynsiäni tämän traagisen tapahtuman jälkeen, mutta en yhtä radikaalisti.


No okei, siinä se nyt on. Raukka... Tekisi mieli halia sitä, kun se on noin onneton.


Ehkä teitä kynsitarinoinnin lisäksi kiinnostaa myös itse lakka. Ja sehän on Snowcrystalin kesäkokoelmaan kuuluva ihanuus, tylsästi vain numeroitu 434. Ehkä aavistuksen liikaa taittaa kuvassa siniseen tai turkoosiin, sillä mielestäni näin livenä tuo on ihan rehellinen kesänvihreä. Voi johtua myös valaistuksesta, josta varmaan kuvien huono laatukin johtuu. Olin niin laiska, etten jaksanut etsiä parempaa valoa. Napsin kuvat kotisohvalta käsin. Onneksi kuvia voi rajata :)


Ja loppuipa tässä lakatessa Yves Rocherin asetoniton kynsilakanpoistoainekin, joka oli oikein pätevää tavaraa. Poisti lakat oikein näpsäkästi (paitsi glitterimonsterit) eikä muuta valittamista, paitsi...


... tämä. Tämä olisi ollut oikein riittoisaa tavaraa, mutta jos suuaukko on tällainen, niin onko ihme, että välillä aina holahtaa liikaa. Other than that, muy bueno tuote!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!