lauantai 19. kesäkuuta 2010

Hei kaikki, olen pinnallinen ääliö!

Nyt on pakko avautua. Kerroin tässä postauksessa muutaman asian itsestäni, joista viimeinen kohta kuului näin:

"Käytän enemmän ja vahvempaa meikkiä kuin kukaan tuntemani ihminen. Aina kun katson jotain (lähes) meikitöntä naista, mietin, minkälainen meikki hänelle sopisi ja, mitä hänen kannattaisi käyttää. Ihmettelen aina mielessäni, että "Eikö tuo tajua, että se näyttäisi paremmalta, jos se tekisi näin tai näin..?" En myöskään kestä selitystä "Kyllä mä meikkaisin, mutta kun en osaa." NO, OPETTELE!! Sehän siinä meikkaamisessa on hauskaa, kun saa opetella kaikkia uusia juttuja. En minäkään osaa juurikaan mitään, mutta yritän silti. Kyllä se joskus vielä onnistuu."

Johon sain muun muassa tällaisen vastauksen kommenttilootaan:
 Anonyymi kirjoitti...
"Olet kyllä mielettömän pinnallinen jos ajattelet, ettei voi näyttää kauniilta ilman meikkiä. Tuo 5. kohta on naurettava, eivät kaikki HALUA käyttää ehkä meikkiä, vaikka osaisivatkin. PS. En puhu itsestäni, koska itse meikkaan tosi paljon ja vahvasti, mutta tarkoitan muita. "

2 kommenttia:

  1. Hei, mietin muuten kans sitä, miltä ihmiset vois näyttää meikissä. Yleensä siis paremmalta. Eikä tarvis olla ees kovat pakkelit, usein vois valokynä ja kulmien nyppiminen riittää ;)

    Mutta ei ihmiset ole automaattisesti rumia meikittömänä. Eikä tartte meikata, jos elämässä on muuta.

    Eli ymmärrän, että anokommentti ärsytti, koska en nähnyt tuota sun alkuperäistä juttua mitenkään negana. Ehkä siksi, että samanlaiset tulee itellä mieleen :D

    VastaaPoista
  2. norppa: Nimenomaan. En todellakaan siis tarkoittanut, että ihmiset automaattisesti ovat rumia meikittöminä, eivät tietenkään ole. Eikä tietenkään tarvitse meikata. En vaan ymmärrä sitä, jos haluaa meikata, mutta ei edes yritä, koska muka ei osaa. Ja nimenomenaan: joskus pelkkä valokynä riittäisi :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!