keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Nassun pesua


Nyt on läjä valkoisia purkkeja ja todella siniseen vivahtavia kuvia, joita ei voinut kirkastaa, kun olisivat palaneet puhki. Deal with it :)

Ikuisuusprojektini "Iho kuntoon mahdollisimman pian" sai huhtikuun lopussa apua Oriflamen kaikille ihotyypeille sopivasta puhdistusgeelistä, joka koostumuksensa puolesta oli oikein hauska tuttavuus. Vaahtosi tosi hyvin, ja poisti kaikki liat tehokkaasti ja varmasti.


Kuitenkaan ihossa ei näkynyt mitään ihmeparannuksia ja tämä kuivatti ihoa todella paljon, ja siispä ihoparkani huusi kosteutusta pesun jäljiltä. Suosittelisin siis todella rasvaiselle iholle, mutta en iholle, joka on yhtään taipuvainen kuivuuteen.


Oriflamen kaverina käytin Avonin mustapäitä häätävää puhdistusainetta, jonka koostumus oli kuin kuorinta-aine, tosin paljon hellävaraisempi ja pehmeämpi. Alussa tämä tuntui vähän kirkastavan ihoa, mutta loppua kohden en nähnyt mitään ihmetehoja. Kuitenkin kivan koostumuksen takia voisin kokeilla toisenkin tuubillisen. Nythän nämä ovat kyllä uudistuneet (sarjaan kuuluu muitakin tuotteita), joten hiukan kiinnostunut tosiaan vielä olen. Vielä kiinnostuneempi olen vastaavista huokosia puhdistavista aineista, joita Avonilla on myös tarjota.


Kaapista pääsi aamujen pikakokeiluun myös Lorkun Derma Genesis -puhdistusmaito, mutta tätä jo viime kesänä kokeilleena jouduin taas toteamaan, ettei puhdistusmaito ole minulle tarpeeksi tujua tavaraa  edes aamupesuihin. Tämän kokeilu siis jäi puolitiehen. Nej nej. Ei sovi minulle.


Sen sijaan kävin ostamassa Derma Genesiksen puhdistusgeelin, jota olen viime vuonna kuluttanut kahden putelin verran. Ensimmäisen jälkeen iho oli kirkas kuin mikä ja tuote tosissaan tuntui toimivan, mutta toisen putelin jälkeen vastaavia tuloksia ei tullut. Nyt ajattelinkin testata, mikä on tulos tällä kertaa... Tästä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!