keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Unelmamoussen loppu ja väreillä leikittelyä


Nyt on tapahtunut sellainen ihme, että minulta loppui meikkituote. Maybellinen Dream Matte Mousse sävyssä 005 Porcelain näki viimeiset päivänsä, ja nyt minulla on yksi hyvä meikkivoide vähemmän.


Lokakuussa hehkutin, kuinka tämä peittää jopa suuret ihohuokoset. No, ihan niin pitkälle en nyt enää menisi, mutta oikein pätevä tuote tämä silti on. Joko minulla vain tuppaa mopo karkaamaan käsistä aina noissa alkuhehkutuksissa tai sitten tuotteet eivät vain pitemmän päälle toimi samalla tavalla kuin ensimmäisillä käyttökerroilla. Yritin vielä ottaa vikoilla rippeillä kuvia tästä ihan käytössä, mutta totesin testikuvat tuloksettomiksi. Joskus kamerallani vain on tapana imarrella minua oikein kovin ja tälläkin kerralla sain ihastella muka huokosetonta ihoani (meikittömässä kuvassa!). Ja koska me kaikki tiedämme, ettei tämä ole totuus eikä edes lähellä sitä, niin eipä noista kuvista sitten ollut mihinkään - meikitön ja meikillinen kuva näyttivät ihan samoilta.

Jos nyt kuitenkin kiteyttäisin mielipiteeni tästä tuotteesta. Koostumus ensinnäkin on ihanan kevyttä ja ohutta. Tämä on kaikissa muissa mielissä hyvä juttu, mutta huono puoli tässä on se, että kun voide on höyhenenkevyttä kasvoilla, niin sitä ei edes tunne. Tästä johtuen käsi käy naamassa koko ajan, kun pakkelikerros ei ole muistuttamassa olemassaolostaan. Niinpä meikit saattavat päivän mittaan siirtyä kasvoilta käsiin.

Peittävyys on todella hyvä, ja kerrostamalla saa peittävyyttä lisättyä. Ja ja ja... Voisinhan jaaritella kuinka kauan vain, mutta fakta on se, ettei tämä mousse ainakaan ihan kuraa ollut, kun kerta sen käytin loppuun. Ihan noin riittoisaa se ei ole, että olisi jokapäiväisessä käytössä kestänyt lokakuulta kesäkuulle, olen siis toki käyttänyt muita pohjustuksia tässä välissä myöskin. Kuitenkin riittoisuus on ihan okei ottaen huomioon sen, että kun sen voiteen näkee siinä lasipurkissa koko ajan, se jotenkin tuntuu kuluvankin nopeampaan kuin tuubissa oleva kaverinsa. Jos jakelisin arvosanoja DMM saisi ainakin ysin, sillä ajoi tehtävänsä ihon värin tasoittajana ja näppyjen piilottajana oikein hyvin. Ja koostumus oli muuten siitäkin kiva, ettei se korostanut kuivia kohtia, mutta ei myöskään aiheuttanut ihan älytöntä kiiltelyä, vaikka toki puuterointi on paikallaan tämänkin kanssa.

Ottaisin aktiivisempaan käyttöön Matte Morphosen tätä sijaistamaan, mutta taitaapa omistamani sävy piru vie sittenkin liian tumma toistaiseksi.Kun nyt kerran kuvamateriaali Dream Matte Moussen kanssa ei käsittänyt pärstäkuvia, kehittelin toisenlaista kuvapaikkausta.


Goshia olisi jälleen vuorossa ihan pikaesittelyn merkeissä.Kyseessä ovat Goshin Effect Powderit sävyissä Pinkie ja Greeny. Jokainen saa ihan itse päätellä kumpi on kampi :) Niissä muuten on vähän tuollainen ongelma, ettei tuo muoviläpyskä pysy kiinni ja jauheet ovat pitkin vaatteita, kylppäriä, pöytää, siveltimiä...


Tämä ei ole mikään tutoriali eikä tässä nyt esitellä valmista silmämeikkiä. Halusin vain näyttää, miltä Effect Powderit näyttävät luomilla. Olen nyt kesän alkutaipaleilla ihastunut yksinkertaisiin ja yksivärisiin silmämeikkeihin ja pelkkiin rajauksiin eli mitään kikkailua en ole harrastanut aikoihin. Niinpä ajattelin ihan omaksikin iloksi muistella, miten nämä käyttäytyvät silmässä.


Pinkie on aika söpö vaaleanpunainen, mutta vaatii seurakseen jotain muutakin, jotta tulos ei ole itkuisen siitepölyallergikon näköinen. Rajaukset, ripsari, ehkä joku tummempi väri ulkonurkkaan...


Greeny puolestaan on keskitumma metsänvihreä. Laitoin silmiin värejä kerroksen kosteana ja kerroksen kuivana, niin kuin tapani on.


Kosteana värit ovat peittäviä ja sulavat iholle.


Kuivana tulos on vähän valjumpi, mutta koska häivytys sujuu kuivalla värillä paremmin, suosittelen päällimmäisiksi kerroksiksi sitä. Kostea alakerros pitää meikkiä kuitenkin paremmin paikoillaan.


Näissä kuvissa ei ole siis edes häivytelty. Muistutan siis, ettei näiden ole tarkoitus olla mitään taideteoksia, vaan näyttää vaan, miltä värit näyttävät simmuissa. En ole edes taivuttanut ripsiä... No kidding :)


En edes kysy teiltä, kumpi väri on kivempi, sillä sen näkisi vasta, kun kokonaisuus on valmis. Vaaleanpunainen värinä miellyttää minua enemmän, ja onhan se aika kesäinen ja korostaa kivasti silmän vihreyttä, mutta tuolla vihreällä on varmasti helpompi tehdä meikki. Kuten sanottu, tuolla vaaleanpunaisella tulee helposti vedettyä allergiaöverit.


Ja uusimmassa Yhteishyvässä esiteltiin kesän uudet Effect Powderit. Herkullisia ruskettuneen ihon sävyjä!


Ja Goshilta on tullut muutakin! Nuo kynsilakat ovat ihania, mutta omaan ihonväriini tuo kupari ei oikein istu. Sitä vastoin tuo kultainen olisi aika herkku!

Niin ja nyt jälkikäteen sanottuna tunnustan, että olisi ollut tosiaan kivempi, jos olisin edes ripsarit jaksanut vedellä noihin "meikkikuviin", mutta kun oli muka niin kiire... No, tällä tavalla tänään. Älkää muistelko pahalla :)

4 kommenttia:

 1. Tuo vaahtomeikkivoide on kyllä huippu. Varmaan ainut meikki, jota olen käyttänyt useamman purkin toisensa perään. Ei liian voimakas väri, joten mun vaalealle naamalle löytyy helposti sopiva. Ja tosi riittoisa tuo purkki! :)

  VastaaPoista
 2. Joo, ei tuota turhaan ole joka paikassa kehuttu!

  VastaaPoista
 3. Mä ihan vauhkona rupesin jo intoilemaan, että uusia effect powdereita tulee, mutta tarkempi googlettelu kertoi että ne ovat Glamour, Plummy ja Mink, joista kaksi omistan jo. Ovat siis ihan permanent valikoimaa :/
  Täältä siis katsoin:
  http://networkedblogs.com/3Nr05

  VastaaPoista
 4. Jangsara: Höh, ihan huijausta. Kun vielä ovat SUMMER Effect Powdereita Yhteishyvän mukaan :/ Plääh...

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!