tiistai 29. kesäkuuta 2010

Ei blondi tajua


En yleensä hauku hirveästi mitään tuotteita täällä blogissani, sillä on jotenkin antoisampaa antaa kehuja hyväksi havaitulle jutulle. Nyt seuraa kuitenkin pientä tylytystä, pienellä varauksella tosin. Huhtikuussa tilasin Avonilta vaaleita raitoja aikaansaavan Advance Techinques -sarjan True Blonde -väriaineen, mutta se jäi pitkäksi aikaa kaappiin seisomaan. Jossain vaiheessa kokeilin sitä nopsaan, mutta en nähnyt mitään tuloksia, joten laitoin sen takaisin kaappiin seisoskelemaan. No, nyt otin sen taas esiin lähestyvien grillibileiden kunniaksi. Ja taidan olla todella true blonde, sillä en vain tajua.


Ohjeissa siis sanotaan, että tuotetta pitäisi käyttää muutamana päivänä, ja näin teinkin, mutta minkäänlaisia tuloksia en kyllä löytänyt tukastani edes lasit päässä. Sen lisäksi tukka jäi todella rasvaiseksi eikä tuon voiteen hajukaan miellyttänyt. Nytpä siis peräänkuulutankin positiivisia kokemuksia tästä tuotteesta. Siis miten tuo voi olla tukkaan jätettävä? Hiusten rasvaisuus oli todella epämiellyttävää. Epäilin laittaneeni voidetta liikaa, mutta edes määrää muuttelemalla en saanut toivomaani lopputulosta. Kokeilin märkään tukkaan ja pyyhekuivaan tukkaan, mutta ei mitään, nothing, nada. Kertokaa joku positiivisia kokemuksia, sillä mahdollisuus on suuri, että olen vain niin urpo, etten tajua.

Muuten tykkään hirveesti tuosta ideasta, että voide on tuubissa, josta voit sitä tarvittaessa ottaa aina silloin kun tukka kaipaa raitoja.

Minä joka tapauksessa jouduin turvautumaan luottotuotteeseeni, jossa on sama, kiva idea eli missä ja milloin vain haluaa väriä päähän, niin suihkis vain ja menoksi. Tämä on jopa helpompi käyttää kuin tuo voide. Ja sillä sitten sainkin parilla suihkauksella auringossa paahtuneen näköiset hiukset, ja voin taas hengähtää helpotuksesta.

Ja tämähän nyt on vain poikkeus Avonin muuten mahtavassa tuotevalikoimassa. Jos siis haluat tunnarit Avonille, niin laita meiliä. Olipas hieno mainospuhe.

Muistakaa arvonta! Hyviä vastauksia tullut. Ihan kaikki eivät tajunneet omaa kirjoitustyyliäni hassuine sanaväännöksineen, mutta selvitän nämä kaikki asiat sitten siinä postauksessa, jossa voittajatkin kerron :) Ja huomioin silti nämäkin vastaukset, no need to worry :)

Jaiks, tämä päivä menee juostessa, toivottavasti ehdin väkertää aamuksi postauksen. Jos en, niin kyllä se huomenna kuitenkin jossain välissä tulee.

2 kommenttia:

  1. Mulla taas tuo tuote tuntuu toimivan. Levitin sen pyyhekuivaan tukkaan ja annoin kuivua. Eteen laittamani raita oli selvästi hieman vaalentunut parin käyttökerran jälkeen, eikä se tehnyt omia hiuksiani rasvaisiksi ollenkaan. En kyllä osaa sanoa yhtään miksi se minulla toimii ja sinulla ei. 0_o Nyt tuo aine on kyllä itsellänikin jäänyt hieman unholaan, täytyisi varmaan tehdä sellainen ennen ja jälkeen postaus tuosta.

    VastaaPoista
  2. Munkin on pakko antaa kehuja tälle tuotteelle. Tilasin tän ajatuksella, että tää ei voi toimia, mutta kokeillaan kuitenkin... Kolmena peräkkäisenä päivänä laitoin tätä muutaman sentin juurikasvuuni (muuten siis olen jo valmiiksi blondi) ja oikeasti se vaalentui ja paljon! :)
    Laitoin sitä aika reippaalla kädellä ja hiukset tuli vähän rasvaisen tuntuisiksi eli siitä pienen pieni miinus...

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!