torstai 17. kesäkuuta 2010

SATC 2 + 5 things to know about me

Siis Sinkkuelämää 2 oli aivan mahtava! Miten joku voi haukkua sitä? Se oli niiiiiin hauska, ja paljon parempi kuin ykkösosa. Toki leffat ovat aina piirun verran viehättävämpiä elokuvateatterissa, jossa sadat ihmiset jakavat sen saman kokemuksen ja nauru on herkemmässä kuin kotisohvalla... (Joskus sitä nauraa vain muiden reaktiolle.) Mutta siis, can I just say: I loved it!! <3

Ymmärrän toki sen kritiikin, ettei siinä ollut mitään suurta juonta, mutta oli se silti ihan mahtava. Vieläkin on hyvä mieli. Paras leffakokemus aikoihin without a doubt.

Asteikolla 1-10, kuinka ärsyttävää on, että viljelen jotain enkunkielisiä jutskia aina tekstieni väliin? Minulla on tapana tehdä niin puhuessanikin. Luulen, että on tullut katsottua vähän liikaa telkkua. Joskus sitä vaan pystyy selittämään haluamansa asian helpommin enkuksi. Josta pääsemmekin seuraavaan asiaan. Monet bloggarit ovat tehneet 100 asiaa minusta -tyyppisiä postauksia. No, teenpä nyt minäkin. Koska en tykkää paljastelusta, saatte tyytyä viiteen :D

1. En ole koskaan ymmärtänyt, miten englannin kieli voi olla jollekin yhtä vaikeaa, kuin minulle vaikka ruotsi tai ranska. Eivätkö ihmiset siis opikaan sitä automaattisesti vaikka Kauniista ja rohkeista, niin kuin minä pienenä? Siitä huolimatta en itsekään mielelläni puhu englantia, vaikka korjaankin mielelläni toisten puhetta.

2. Näen todella harvoin ystäviäni, ja luulen olevani tärkeämpi kiireisempi kuin olenkaan.

3. Käytän harvoin lempparihuulikiiltojani, sillä pelkään niiden loppuvan... (Mistä, kaupastako??)

4. Epäilen vahvasti, että ihmiset, jotka sanovat juovansa kahvia tai kaljaa niiden maun takia, valehtelevat. Minä ainakin juon kahvia piristymisen toivossa ja kaljaa (jos muuta ei ole) vetääkseni kännit. Come on, eivät ne voi kenenkään makuhermoja oikeasti kutkutella... vai?

5. Käytän enemmän ja vahvempaa meikkiä kuin kukaan tuntemani ihminen. Aina kun katson jotain (lähes) meikitöntä naista, mietin, minkälainen meikki hänelle sopisi ja, mitä hänen kannattaisi käyttää. Ihmettelen aina mielessäni, että "Eikö tuo tajua, että se näyttäisi paremmalta, jos se tekisi näin tai näin..?" En myöskään kestä selitystä "Kyllä mä meikkaisin, mutta kun en osaa." NO, OPETTELE!! Sehän siinä meikkaamisessa on hauskaa, kun saa opetella kaikkia uusia juttuja. En minäkään osaa juurikaan mitään, mutta yritän silti. Kyllä se joskus vielä onnistuu.

11 kommenttia:

 1. Itse pidin myös Sex and the city 2:sta. Se oli niin hauska... :D
  Minua ei ainakaan tuo englanti-juttu haittaa, joskus itekkin puhuessani sanon väliin jotain englanniksi.
  Ja myös samaa mieltä kanssasi: Minullekkin englanti on helppoa, enkä tajua miten jollekkin se on niin vaikeaa. En itsekkään tykkää puhua engalntia toisille kasvotusten, tarkoitan tuntemattomille joiden se äidinkieli on eglanti, koska voin sanoa jotain väärin, lausua väärin. (noin siis minä aina ajattelen)
  Itsellänikin se on ollut kauan noin että en raaski käyttää jotain tuotetta, mutta nyt se on hieman vähentynyt, ei kuitenkaaan kadonnut kokonaan

  Sitten vähän eri asiaan, tuolla vasemmalla sinulla on tuo: Mikä nyt kismittää juttu? Itseänikin kismittää HIEMAN salkkareiden kesätauko (mutta onneksi tulee vanhoja salkkareita, jotka muistan suurinpiirtein ulkoa :) )täykkäreiden kesätaukokin ärsyttää, ja sitten Greyn anatomian tauko kismittää myös, murr!! :D
  Anteeksi hyvin pitkä kommentti :D

  VastaaPoista
 2. Minäkin opin englantia Kauniista ja rohkeista. Enkä myöskään voi tajuta että mitenkä se on joillekin niin vaikeaa..ruotsi ja saksa eivät myöskään olleet mikään ongelma.
  Mutta sitten kun päästiin matematiikan ihmeelliseen maailmaan niin olin ihan hukassa :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että löytyi muitakin samanluontoisia :D

  VastaaPoista
 4. kyllä minä ainakin olutta voin juoda ihan vaan sen maun takia, ilman kännien veto tarkotusta :) ja kahvia myöskin maun vuoksi :)

  VastaaPoista
 5. Saatan olla vähemmistössä kosmetiikkahörhöjen joukossa siinä, että inhoan Sinkkuelämää :D

  Pidän kahvin mausta, mutta kaljasta olen samaa mieltä.

  Olen myös ihmetellyt tuota englantia, varsinkin kun useimmille se on myös A-kieli koulussa. Minulla se oli saksa, mutta luen enimmäkseen englanninkielistä kirjallisuuttakin.

  VastaaPoista
 6. Ruu: Ei pysty ymmärtämään!! :o

  Anonyymi: Inhoat? Käsittämätöntä! Saatat olla ensimmäinen, jonka tiedän näin tekevän :D

  Aivan, enkku on a-kieli useimmille, joten ei pysty ymmärtämään, miten jotkut eivät ymmärrä edes dvd-valikkoa enkuksi...

  VastaaPoista
 7. Yhdyn anonyymin kommenttiin siinä, etten minäkään pidä Sinkkuelämää-sarjasta.
  Tunnistan myös itseni tuosta listasi kohdasta numero 5. :D

  VastaaPoista
 8. Minäkään en kylla uskalla käyttää huulikiiltoja kun pelkään niiden loppuvan. Etenkään Lumenen Berryfunia kun valmistus on jo lopetettu

  VastaaPoista
 9. Olet kyllä mielettömän pinnallinen jos ajattelet, ettei voi näyttää kauniilta ilman meikkiä. Tuo 5. kohta on naurettava, eivät kaikki HALUA käyttää ehkä meikkiä, vaikka osaisivatkin.

  PS. En puhu itsestäni, koska itse meikkaan tosi paljon ja vahvasti, mutta tarkoitan muita.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: No, enhän mä nyt sitä herran jestas tarkoittanut! Apua, tunnen nyt, että asiaa tulisi niin paljon, että taidan väkertää ihan oman postauksen tästä....

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!