torstai 1. heinäkuuta 2010

Handut puhtaaksi


En nyt tosiaankaan tiedä tarkalleen, että mikä pointti on esitellä käsisaippuoita kosmetiikkablogissa tai ainakaan, miksi pitää omistaa näille oma postaus, mutta voin kai syyttää siitä(kin) laiskuuttani. Tarkoitus oli ihan aikuisten oikeasti tehdä postaus kaikista Avonin Sense-sarjan Lagoon-tuotteista, mutta laiskuus ja väsymys ottivat vallan enkä yksinkertaisesti jaksanut ottaa kuvia tuotteista, saati sitten kirjoittaa niin überpitkää postausta. Käsisaippuasta olin jo kuvan ottanut, niin saatte näin torstain kunniaksi siis kuulla, mitä allekirjoittanut oli tästä mieltä.

Ensinnäkin tuoksu oli sama kuin muissakin Lagoon-tuotteissa (suihkusaippua, kuorinta ja deodorantti), joka oli sekä raikas että voimakas. Aika unisex-tuoksu oikeastaan. Tykästyin tuoksuun ensin, mutta lotrattuani tuotteilla aikani, alkoi se tietenkin jo kyllästyttämään. Olisin ehkä aavistuksen enempi (ihan oikeasti käytän sanaa enempi, vaikka tiedän, että se kirjakielellisesti on väärin) toivonut lisää vaahtoavuutta, mutta kyllä se nyt näinkin meni. En ennen ole ollut yhtään kiinnostunut käsisaippuoista, mutta nyt minulla on meneillään joku tautikammo, joten putsaan käteni monesti päivässä. Tämä saippua sopikin tähän tarkoitukseen, sillä sen koostumus ei ollut laisinkaan kuivattava. Lisäksi tuoksu antoi vaikutelman, että kädet olivat oikeasti puhtaat.

Kaiken kaikkiaan hyvä saippua, mutta kokeileva puoleni valitsisi seuraavan kerran jonkun muun tuoksuisen saippuan Avonilta. Niitä kyllä riittää.


Lidlistä löytyi Cien-merkkinen korvike Lagoonille. Raikkaan ja melkein miehisen tuoksun jälkeen vuoron sai hempeä Water Lily & Lotus -saippua, joka ei paljon kukkaroa verottanut. Tämä vaahtoaa ihanasti ja tuoksu on sopivan mieto, joten siihen ei kyllästy koskaan. Tämä on myös ulkonäöltään oikein passeli koriste veskiin.

Pelkään pahoin, että minulla on lähiaikoina niin kiire, että postaukset saattavat jäädä välistä tai niiden ajankohta ainakin saattaa heitellä. Yritän tsempata, mutta olkaa anteeksiantavaisia, jos inhimillinen puoleni ottaa vallan.

Jos et muuta keksi, osallistu arvontaan!

2 kommenttia:

  1. Minä koen jostain tutkimattomasta syystä käsisaippuat hyvin kiinnostavina. (kuulostaapa säälittävältä:))
    Tarkkailen julkisissa vessoissa ja kyläillessäni aina mitä saippuaa käytetään ja suunnittelen etukäteen mitä saippuaa seuraavaksi ostan. Yritin siirtyä käyttämään Lushin palasaippuoita, mutta ne kuluvat niin törkeän hitaasti...
    Olen muutenkin friikki käsipesun suhteen, pesen käsiäni oikeasti koko ajan ja kyttään myös muiden käsien pesemistä. Mun kanssa on kiva yrittää jakaa esim. sipsipussia kun vaadin tehostettua desinfiointia ennen kuin suostun jakamaan ruokaa. Kannattaa muuten ruveta kiinnittämään huomiota miten aikuiset ihmiset(kin) laiminlyövät käsihygieniaa. Ja tän kommentin jälkeen kuulostan vähintään normaalilta.:)

    VastaaPoista
  2. Verna: mutta tuo on ihan totta! Aikuisetkin laiminlyövät käsienpesua ja aina kun alan asiaa ajattelemaan, niin ällöttää koskea mihinkään, mihin joku toinen on koskenut, jos hygieniasta on jotain epäselvyyttä :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!