perjantai 27. marraskuuta 2009

Samiksia

Olen huomannut, että minulla on tapana kerätä samankaltaisia tuotteita paljon, vaikka yhdelläkin pärjäisi. Esimerkiksi edellisessä postauksessa esittelemäni Goshin Light'n Shine -huulikiilto ei ollut ainoa kultaa kimalteleva kiilto, jonka olisin aiheeseen liittyen voinut valita. Laukkuni kätköistä löytyi myös minikokoinen Lancômen Juicy Tubes sävyssä 93 Toffee R&B. Goshin sävy Light Beige ja tämä Lancômen ihana toffeen tuoksuinen kiilto ovat sävyiltään todella paljon samanlaisia, kullan ja beigen sekoituksia.

Ainoastaan koostumuksissa ja hinnoissa on vähän eroa. Gosh on "joustavampaa" ja Lancôme tahmeampaa. Goshin hinta on n. 11,90 e ja Lancôme olisi täysikokoisena n. 25 e.


Vaikka tummemmista kynsilakoista pidänkin, löytyy laatikoistani hennompiakin lakkoja. Make Up Storen Elina-sävyn olenkin esitellyt jo aiemmin, ja sen vastine löytyy Lumenen Quick & Chic -sävystä 65 Kujeileva katse. Ei nyt täsmälleen samat sävyt, mutta tarpeeksi lähellä. MUS on ehkä aavistuksen läpikuultavampaa kuin Lumene.Vaaleanpunaisia kiiltojakin löytyy. Nivean Volume Shine Wonderfullin sävynimeä en uskalla lähteä veikkailemaan, sillä niin kulunut tuubi on. Nivean ehkä hieman peittävämpi ja vaaleanpunaisempi (Nivea korallimpi) vastine on Wet n Wildin hedelmäntuoksuinen Glassy Gloss kiilto (sävy Sugar Glaze).

Kummatkin ovat ihania arkikiiltojani, ja pidän yhtä lailla kummastakin. Hinnassa vain on eroa. Nivean kiilto n. 11,75 e ja Wet n Wildin vain 2,95 e.

No, tätä sitten en pysty selittämään mitenkään. Neljä vaaleanpunaista, jauhemaista luomiväriä. Mitä näillä kaikilla tekee?? Vastaus: En tosiaan tiedä. En ole kaikkia edes testannut vielä. Kuvassa ensimmäisenä vasemmalla on Jane Iredalen 24 Karat, sävy Pink. Toisena vasemmalta on Macin Pigment Color Powder -näyte, todella mattapintaisessa sävyssä Cool Pink. Kolmantena vasemmalta on Gosh-kokoelmassa pikaisesti esitelty Effect Powder, sävy Pinkie. Ja ekana oikealla Stargazerin Eye Dust, sävy 48.

Tässä vielä avattuina. Tuo Jane Iredale on tosi hohtavaa, sisältää siis paljon kimalletta. Mac on tosi tosi matta ja Gosh ja Stargazer söpöjä helmiäisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!