perjantai 9. lokakuuta 2009

Munakoison väriä ripsiin

Make Up Storen syksyn uutuusripsari on munakoison (Aubergine) värinen. Värin olisi tarkoitus tuoda silmän omaa väriä esille paremmin kuin perusmustan... Hmmm. Puranpa ripsarin nyt kahteen osaan: väriin ja itse ripsariin.

Itse en huomannut värissä mitään munakoison vivahdettakaan, kun sitä silmiini laitoin. Harjassa se toki näyttää värilliseltä. Ripsiin laittaessa väri vaikuttaa ihan perusmustalta. Ei siis pisteitä sieltä. Ei mielestäni missään valossa hehku mitään väriä tai tuo silmää mitenkään esille.

No, sitten se itse ripsari. Suurin miinus tulee harjasta, jolla on täysin mahdotonta saada hyvää lopputulosta. Saan ensi viikolla kameran ja laitan tähän lisäksi sitten kuvan harjasta, joka ei todellakaan ole mikään insinöörin ihmeharja. Sen sijaan se on tylsä harja, jolla ripset eivät saa pituutta, kaarevuutta, tuuheutta, eivät yksinkertaisesti mtään. Plaah, mikä pettymys, sillä pidän Make Up Storen tuotteista noin ylipäätään.

MUTTA: Laitoin tätä Max Factorin False Lash Effectin päälle, ja silloin tämä toi vähän muhkeutta lisää, mutta toisaalta niin tekisi varmaan muutkin ripsarit toisen ripsarin päälle laitettuna. Mene ja tiedä. En suosittele :(

Kuva: Make Up Store


LISÄYS:


Tuossa tuo kuva harjasta nyt sitten olisi :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!