maanantai 19. lokakuuta 2009

Syksyistä Lumenea


Kyllästyin aika pian Sothysin lakkaan, sillä tulin kuitenkin siihen tulokseen, ettei niin supernäyttävän punaiseen lakkaan sovi mattapinta. Itse lakka oli siis ihana, mutta pilasin sen sillä Make Up Storen lakalla, joka puolestaan sopii toisenlaisiin lakkoihin, mutta ei ehkä niin näyttävän punaisten kanssa. Eli jos vielä väännän rautalangasta, niin mattauskin siis onnistui, mutta hetken asiaa tarkasteltuani päätin, ettei sen väristä lakkaa tarvitse mattailla. Väittäisin, että helmiäislakkojen mattaus näyttää kivemmalta.
Mutta lohdutukseksi vaihdoin lakan Lumenen Quick & Chiciin, joista pidän ihan hirmuisesti. Tällä kertaa valinta kohdistui sävyyn 69 Rakas Muisto, joka on kivan syksyinen väri. Lumenen lakat ovat ihan mahtavia. Vaikka niiden koostumus on paksu, ne kuivuvat nopeasti. Yleensä laitan lakkaa aina kaksi kerrosta, vaikka peittävyys olisikin hyvä, mutta nyt tyydyin yhteen, sillä peittävyys on ihan käsittämättömän hyvä. Apuna minulla oli pari vuotta sitten alennusmyynnistä hankkimani Revlonin pikakuivattaja, josta minulla ei ole hajuakaan, että onko sitä vielä myynnissä. Epäilen, että ei. Harmi, sillä se on tosi tehokas ja näppärä kuivattamaan lakkapinnan. (Jos jollain on parempaa tietoa lakan myynnistä, niin kertokoon heti!) Suosittelen kuitenkin kumpaakin :)

2 kommenttia:

  1. mavalalla on kanssa pikakuivattaja myynnissä

    VastaaPoista
  2. Muistaakseni olen sitäkin joskus käyttänyt, ja sekin on tosiaan hyvää. Paljon kynsilakkoja vaihtelevan ehdoton tuote on kyllä pikakuivattaja, sillä muuten siinä odottelussa menee hermo! :/ Vaikka lakka kuivuisikin nopeasti, niin aina sitä kuitenkin jännittää,jos se meneekin pilalle.. Pikakuivattajan jälkeen olo on aika turvallinen :)

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!