sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Draamakuningatar

No, olihan sen Oceanin joskus lähdettävä. Samalla kun siistii lakkausta, voi vaihtaa koko värin... :) Jeps, eli Natural Codea jälleen. Taitaapi nykysin olla sitä tai Goshia, mitä kynsiini pistän. Tällä kertaa glitterisininen sävy 23 Drama queen. NC:n alla Goshin aluslakka, jota aiemminkin olen sinisen lakan alla käyttänyt. Lisäksi päälle tuli Revlonin pikakuivattaja.


Ekassa kuvassa näyttää melkein mustalta, alemmassa sentään huomaa, että sinisestä on kyse. Mutta kyllä eräskin 5-v. tyttölapsi kyseli minulta, miksi on mustaa kynsissä. Omasta mielestä näyttää kyllä ihan selvästi siniseltä näin livenä. 24 tuntia lakkaa pidettyäni se ei ole vielä lohkeillut yhtään. Jippii! Ei kaikki lakat siihen pysty. Varmaan suurin osa kiitoksesta menee aluslakalle ja päällyslakalle, mutta kyllä nämä Luonnolliset Koodit pysyy paremmin kuin moni muu lakka. Funky Ladya pidin varmaan viikon, toki lisäsin aina lakkakerroksen silloin tällöin.

Ehkä näin tummaan lakkaan minulla on liian pitkät kynnet. Tummat, varsinkin mustat, lakat kun näyttävät parhaimmilta siistin lyhyissä kynsissä. Muuten tulos on liian "gootti". No, ei gootti ole oikea sana. Mutta sanotaanko vaikka, että överi. Eipä minun kynnet vielä toisaalta ihan parhaita päiviään ole viime aikoina nähneet tuon pituuden suhteen. Ennen raksukynsiä kynteni olivat aina tosi pitkät, nyt ei ihan niinkään. Silti paljon ollaan päästy eteenpäin täältä. Ja sitä paitsi viilailin kynsiäni ennen tämän lakan laittoa! (Ja jokaisella on selitys ja p*********, niin kuin rakas mieheni sanoo.)

Tuossa oikeassa yläkulmassa, tutulla paikalla, muuten huvin vuoksi kyselyä talven kivoimmista kynsilakkaväreistä. Huom, talven! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!