maanantai 26. lokakuuta 2009

Nettikauppojen aatelia

Kuten olen jo toistuvasti kertonut, olen laiska ihminen. Hyvin laiska. En jaksa kuivata tukkaa, en odotella hoitoaineen vaikuttamista enkä jaksa kävellä kauppaan ostamaan mitään. Olen nettitilaajahirmu: tilaan vaatteet, meikit ja kirjat, kaikki netistä. Niinpä ajattelin jakaa teidän kanssanne muutaman hyväksi havaitun paikan toteuttaa sisäistä laiskuttaan.

Ensinnäkin www.mschic.com, jota olenkin jo aiemmin hieman hehkuttanut. Sen lisäksi, että Mschicin meikit ovat laadukkaita, suht edullisia ja riittoisia, niin minut saa helposti koukutettua lahjonnalla. Mschicillä on aina jotain kivoja tilaajalahjoja, ja joskus sieltä päin tulee ihan yllätyslahjojakin.

Lip Plump -huulikiillon muistaakseni tiesin saavani, mutta tuo luomivärisivellin tuli toisesta paketista ihan yllärinä. Kiva sivellin, kiva kiilto. Harmi vaan, että kiilto ei ole minulle oikein sopiva sävy. Mutta ilmaislahjoja, jee! Olen koukuttunut :) Mitäpä tästä voi enää sanoa... Mschicillä on laaja, hyvä valikoima, edulliset hinnat ja luotettava tilaussysteemi. Jos joku jaksaa kauppaan asti kävellä, niin Mschicin tuotteisiin voi tutustua Helsingin Mannerheimintien liikkeessä, joka sijaitsee Forum-kauppakeskuksen kupeessa. Fyysisestä liikkeestä en tiedä, mutta nettikauppaa suosittelen :)

Toinen suosikkinettikauppani on www.cosme.fi, joka oli suuri pelastajani, kun ahdistuin Joe Blascon myyjien tapaamis -ajatuksesta. Halusin siis kovasti kokeilla Blascon meikkivoidetta, mutta minua ahdisti paljon mennä kysymään myyjältä apua. En tiedä miksi. Minua ei vain hotsittanut mennä kokeilemaan kymmeniä eri sävyjä kauppaan. Mutta Cosme Shopista sain tilattua Blascoa, ja sävykin meni kohdilleen suurella ja onnistuneella arvauksella. Ja täältäkin minua lahjottiin:

Blascon meikkivoiteen kanssa tuikitarpeellisia meikkisieniä sain, mutta määrää en enää muista. Luultavasti n. 4 kpl. Ja mikä hellyyttävintä, olen sienien lisäksi saanut jokaisella tilauskerralla (joita on ollut 3) myös sinikääreisen Marianne-karkin, mikä on jostain syystä ilahduttanut minua kovastikin. Lisäksi Cosme on aika nopeasti lähettänyt tuotteet, mistä olen syvästi kiitollinen. Suosittelen :)

Sitten vielä uusin tuttavuuteni. Ei varsinaisesti kosmetiikkaan liity, mutta ihonhoitoon kuitenkin. En siis jaksanut kävellä apteekkin (kuin laiska voi ihminen olla?), ja tilasin Kuopion (!) Yliopiston Apteekin nettikaupasta käsi- ja perusrasvan, ja todella iloiseksi yllätyksekseni sain vielä Bevita-R-huulivoiteen kaupan päälle. Ainakin toivon, että se oli tarkoitus eikä vahinko ;) Okei, eihän se arvokas kaupanpäällinen ole (muutaman euron arvoinen), mutta huulirasvoja tarvitsee aina eikä niitä silti tule aina ostettua. Itse tykkään, että minulla on huulirasvat yöpöydällä, yläkerran veskissä sekä laukussa mukana. Tämä apteekin tuliainen pääsikin yöpöytää koristamaan. Sitä paitsi on kiva kokeilla kaikkia uusia huulivoiteita.

Tämä Bevita on ihan ok... Aika lailla sama koostumus kuin Eucerinin huulirasvassa. Kumpikin ovat lähes huomaamattoman tuntuisia huulilla. Eli ihan hyvä perusrasva ja suosittelen :) Ja verkkokaupoistahan oli puhe, joten analysoidaanpa sitäkin. Ensinnäkin iso plussa tuosta rasvasta, mutta toisenkin ison plussan tämä kauppa saa. Tilaus oli nimittäin haettavissa postista jo seuraavana päivänä (!) tilauksesta. Siis ihan supernopea toimitus. Ja viestintä toimi sähköpostiin ja puhelimeen. Heti tilauspäivänä sähköpostini osasi kertoa, että tilaus oli otettu vastaan ja tilaus oli lähetetty. Ja seuraavana päivänä puhelimeni piippasi, että tilaus oli haettavissa postista. Ja sitä seuraavana päivänä sain varmemmaksi vakuudeksi vielä postilaatikkooni ilmoituksen. Huippupätevää toimintaa sanon minä. En kuitenkaan ihan Kuopion lähimaastossa asu, joten olisin voinut kuvitella, ettei toimitus ihan hetkessä tapahdu. Mutta toisin kävi, joten suosittelen :)

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen saanut cosme.fi kaupasta puuteripaperitilaukseni mukana marianne-karkin. :D

    VastaaPoista
  2. Tuntuu muuten heti paljon henkilökohtaisemmalta, kun sellaisen saa. Joku on varta vasten ajatellut meitä, kun on sen karkin sinne lykännyt :D Kyllä se vaan on aikamoinen päivän piristys!

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!