lauantai 31. lokakuuta 2009

Varaston esittelyä...


Nyt se sitten tapahtui. Cutrinin Repairism-naamio ja Volumism-hoitoaine loppuivat aikalailla samaan aikaan. Menin innoissani tutkiskelemaan hiustuotekaappiani, ja tajusin, että käsitykseni varastostani ovat olleet ihan pielessä. Näin kerroin jokin aika sitten: ISMini ovat pian loppumassa (tai siis Volumism-shampoo loppuu, hoitoainetta on vielä kohta loppuvan lisäksi yksi pullo odottamassa, ja Pureism-shampoota on vielä reilusti + 1 pullo muistaakseni vielä lisää), ja kaapissa on vaikka minkälaista shampoota ja hoitoainetta odottamassa vuoroaan... On Pureologya, L'anzaa, Schwarzkopfia... Mitähän niistä ottaisi seuraavaksi käyttöön?
Hmm...

Ihan pielessä koko arvio. Jos tuosta listasta kerron ensin, mikä ei siis todellakaan pitänyt paikkaansa. Volumism-hoitoainetta ei ole enää, kaapissani olikin pullo Volumism-shampoota (!), Pureism-shampoota ei ole enää ollenkaan (tämä oli kauhea tieto, olen lotrannut käytössä olevaa pulloa, mutta onneksi se on riittoisaa) eikä minulla ole Schwarzkopf-tuotteita kuin korkeintaan hiusnaamion muodossa.

Kaapista kuitenkin löytyivät Paul Mitchellin shampoo ja hoitoaine sekä L'anzan volyymia tuovat shampoo ja hoitoaine...

Pureologyn tuotteita, mutta hoitoaine puuttuu... On shampoo, hiusnaamio, UV-suojasuihke värikäsitellyille hiuksille sekä kaksihaaraisia korjaava hoito... En tiedä, haluanko kokeilla ennen kuin saan puuttuvan hoitoaineen jostain.

Ahkerasti mediassa mainostetut Syossin shampoo ja hoitoaine kuiville & vahingoittuneille hiuksille...
Bio + shampoo ja hoitoaine: vahvistava shampoo naisten hiuksille ja hiuspohjalle sekä vahvistava hoitoaine pitkille/värikäsitellyille hiuksille...

Bio +:n kolmas osa eli kosteuttava tehohoito kuivalle/herkälle hiuspohjalle, Schwarzkopfin Gliss tuotteet: hiusnaamio ja seerumi, sekä viimeinen, esittelemätön Ism-tuotteeni eli Repairism-Dry-End Elixir, jota levitetään hiusten latvoihin. Ahkerasti olen käyttänyt, n. 1 1/3 pulloa vielä jäljellä. Koukutuin, mutta tulokset ovat vaikeasti havaittavissa... Pitäisi ehkä kokeilla juuri hiusten leikkuun jälkeen ja katsoa muodostuuko kaksihaaraisia.

Lisäksi joukko sekalaisia: 4R:n syväkosteuttavat ja vahvistavat hoitoaineet, Sexy Hairin hoitoaine ja tehokosteuttaja, Davinesin shampoo, Sebastianin hoitoaine, L'anzan hiuksiin jätettävä hoitoaine sekä se Volumism-shampoo (ei siis hoitoaine..).
Kovasti olin siinä uskossa, että omistan vielä yhden hoitoaineen, mutta pakko se on uskoa, että se on shampoo. Mutta oikeastaan olen tyytyväinen, sillä tuo Volumismin shampoo tuo oikeasti tuuheutta, ja se on ehkä paras ikinä kokeilemani shampoo, ja tuo Sebastianin hoitoaine varmaan käy sen kanssa, sillä senkin on tarkoitus tuoda tuuheutta.

Ihan kaikkia suihkeita ja tehohoitoja en esitellyt, kun en niitä vielä aikoihin ole käyttämässä.

Kysymys kuuluukin, mitä näistä alan seuraavaksi käyttämään. Volumism-shampooni (se edellinen pullo) on kohta loppu enkä voi Silver Shampoota ja Pureismia koko ajan käyttää.

Mitä olette mieltä? Mistä haluaisitte seuraavaksi kuulla kokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!