torstai 29. lokakuuta 2009

Ja kyyneleet valuvat

Mikä on hirveintä, mitä voi tapahtua, kun avaat meikkilaatikkosi tai meikkipussisi?

No, TÄMÄ:

Ihanan sävyinen meikkituote, jota et ole kertaakaan käyttänyt, vaan säästellyt sitä parhaimpaan ja täydelliseen hetkeen, ja... PLAAH. Mitä tälle luomivärille on tapahtunut, sitä en tiedä. Voin vain arvailla. Syyttävän sormi on käynyt monta ihmistä läpi, mutta kukaan ei ole tunnustanut tätä hirmutekoa. (Minussahan vika ei voi olla...) Make Up Storen ihana helmiäismetsänvihreä sävy Tribecca on tyystin piloilla. Joka kerta, kun avaan rasian tarkastellakseni tuhon määrää, vielä lisää ihanaa luomiväriä, nyt jauheena, poistuu rasiasta sotkien veskin pöydän ja kaiken muunkin ympärillään. Mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän? Tai no... Varmaan paljonkin. Mutta mitä olisin voinut tehdä toisin?

Voin vaikka vannoa, että pari päivää ennen tihutyön selviämistä luomiväri oli täysin kunnossa. Ja sitten täysin varoittamatta käy näin. Avaan rasian vain huomatakseni värin olevan täysin musertunut. Mitä tästä opimme? Meikkejä ei pitäisi säilyttää hujan hajan, vaan ne olisi hyvä pinota kauniiksi pinoiksi, ja plaa plaa. Where's the fun in that? Mikä on hauskempaa kuin kaivella meikkikasojaan, ja löytää sieltä jotain, mitä ei edes muistanut omistavansa? "Ai niin, mulla oli tällanenkin!" -tyyppisesti siis. No, mitä siis oikeasti opimme tästä? Käytä ihania meikkejäsi äläkä säästele niitä sinne jonnekin hamaan ikuisuuteen... Elämä on tarkotettu elettäväksi ;)

Eilen vinkkaamani Essentia Naturale -postaus on tuloillaan, ja luultavasti täynnä positiivisia huomioita. Olen ehtinyt jo kokeilla meikkipohjan tekoon sopivia tuotteita, ja hyvältä vaikuttaa. Yritän kuitenkin säästää kaiken selonteon samaan postaukseen, jos suinkin maltan. Kannattaa kuitenkin käydä jo tutustumassa sarjan sivuihin, niin tiedätte mistä sitten puhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!