tiistai 10. marraskuuta 2009

Funky LadyAAAAARRRRGGGHHHHHHHH!!!!!!!!!! Tämä kamera on niiiin huono tai sitten olen vain aika huono valokuvaaja. (Kuvaus- ja valaistusvinkkejä otetaan kiitollisuudella vastaan, muuten tästä tulee virallisesti valivali-blogi...) Tuosta kuvasta ei nyt ollenkaan voi nähdä tämän Lumenen Natural Code -lakan sävyn 24 Funky Lady ihanuutta. Ihana lila, joka shimmaa ehkä vähän kultaan. Todella jänskä väri, ja tykkään kovasti. Paikoin vaati kolmekin kerrosta peittävään lopputulokseen, mutta tulos onkin sitten loistava. Ja kuivui nopeasti. Enkä tällä kertaa sotkenut yhtään!! Ja aplodit mulle, kiitos, kiitos :)

Minä kyllä tykkään Natural Codesta vallan mielettömästi, ei voi mitään. Yksi tuote NC:ltä löytyy, josta en ensimmäisellä kokeilukerralla pitänyt, mutta sitäkin aion vielä varmemman vakuudeksi testata ennen kuin haukun sen taas tyhmyyttäni.

Ai niin, tiedättekö sellaiset päivät, kun meikki on onnistunut ja olo on hyvä ihan vaan sen takia? No, eilen minulla oli sellainen. Sekoitin meikkivoidesiveltimellä Joe Blascon pohjaa ja Grimasin valkoista väriä ja tadaa... Oli tosi hehkeä pohja, joka pysyi koko päivän. En ollut ajatellutkaan ikinä, että tuota Grimasia voisi sotkea koko pohjaan, mutta niin vain muuttui vähän turhan keltainen Blascon pohja kivaksi ja hehkuvaksi kokonaisuudeksi. Olipa kerrankin kiva maanantai.. On se kumma, miten itsevarma olo voi tulla, kun on peittävä, kaunis meikkipohja pärstän tukena. Ja kun vielä muukin meikki onnistui, niin olihan se vallan miellyttävä tapa aloittaa uusi viikko. Ja ai niin, hiuksetkin oli ihan kivasti.
Kokeilin pinkkien pikkuisten volyymirautojeni innoittamana laineita hiuksiini, ja tulos oli ihan kiva. Nuo eivät siis ole todellakaan täysikokoiset suoristusraudat, vaan pikkuriikkiset miniraudat.

Onko muilla ollut hyviä meikkipäiviä? Kumpi piristää enempi, onnistunut meikki vai täydellinen kampaus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!