lauantai 14. marraskuuta 2009

Joululahjavinkki nro 1

Joulu tulee kovaa vauhtia, ja stressiä pukkaa niinkin iloisesta asiasta kuin joululahjat. Kilttinä ihmisenä ajattelinkin siis vinkata, mitä kaikkea lahjaksi sopivaa kosmetiikkamarkkinoilta voisi löytyä.Tässä lähistä väärässä valaistuksessa, mutta sen verran kuvasta saa selvää, että ehkäpä tässä ensimmäisessä vinkissä on luomiväreistä kyse...


.. kyllä vain, ja mukana on myös poskipuna. The Body Shopin uutuuspaletti on verhottu tyylikkääseen pakkaukseen, joka sisältää 4 luomiväriä, poskipunan, peilin ja kaksi sivellintä. Kuvan paletissa (sävy 01) on vaalea lila, tumma lila, harmaa ja musta luomiväri sekä kylmiä värejä tasapainottava rusehtava poskipuna. Pakkaus on juhlava itsessään, ja siinä on kätevä magneettilukko. Lilat sävyt korostaisivat mainiosti esimerkiksi vihreitä silmiä, ja varmasti se vihreäsilmäinen ystävä olisikin kiitollinen näin kauniista paletista. Paletti maksaa 29, 50 e.

TBS tarjoaa myös paletin toisilla sävyillä. 02-sävyn paletista löytyvät ruskean sävyt ja kylmemmän sävyinen poskipuna. Tätä suosittelisin sinisilmäiselle kaverille.

Tämä ei ollut mikään mainospuhe, yritän vain tehdä kivoja bongauksia joulukiireen helpottamiseksi.

Itse en ole palettia vielä kokeillut, sillä en ole raaskinut sotkea sitä. Siksipä tuossa ekassa kuvassa näkyykin selvästi vielä muovilevy värien päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!