keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Kynsille kiiltoa

Yksi viime aikojen parhaista ostoksistani on ollut tällainen erikoiskynsiviila ( -bufferi, tjsp), jonka ostin muistaakseni ihan Prismasta, ja hintakin oli alle kympin, vaikken tarkkaa hintaa nyt muistakaan. Sen neljä eri pintaa tekevät kynsille ihmeitä. Olenkin jo blogissani valitellut rakennekynsien jäljiltä huonoja kynsiäni, mutta tämän viilan ostettuani ovat kynteni olleet sileämmät ja kauniimmat sekä kasvaneet nopeammin ja paremmin, mikä ehkä kuvistakin, toivottavasti, näkyy...? :o
Viilan käytössä on siis 4 eri vaihetta:

1. Even Out
2. Smooth Nail
3. Buff Nail
4. Shine Nail

Olen käsittänyt vaiheet näin: Ensimmäinen vaihe toimii ikäänkuin viilana, ja lyhentää kynsiä tai sitten sitä käytetään kynnen pintaan. Pinta ei ole kovin karkea, joten mitään suuria lyhentämisiä tällä ei kannata tehdä. Olen kokeillut kummallakin tavalla ja kumpikin toimii, mutta ehkä voidaan sopia, että sitä käytetään kynnen pintaan niin kuin seuraaviakin vaiheita :)

Vaiheet 2-4 tehdään kynnen pinnalle, ja vaiheen 4 jälkeen kynnet kiiltävät kuin lakattuina. Ihan käsittämätöntä, ja tällä on selvästi ollut vaikutus kynsieni hyvinvointiin.

Suosittelen :)

Jos jollain on tarkennusta kynsiviilan eri pintojen käyttöön, niin feel free to tell me. En väitä olevani tässä asiassa mikään ekspertti. Mutta noin, miten kerroin sitä käyttäväni, olen hyviä tuloksia saanut, joten ei se voi ihan pielessä olla... vai voiko?

Olisi kiva, jos kommentteja tulisi muutenkin enemmän, kun selvästi täällä ihmiset kuitenkin käy lukemassa. On vaikea muuttaa mitään, jos ei tiedä, mitä toivotaan. Paitsi tietty, jos tämä on hyvä näin :D

Muistakaa äänestää seuraavaksi testin kohteeksi joutuvaa shampoo-hoitoaine-yhdistelmää, sillä päätös on liian vaikea minun itseni tehtäväksi. Pliis, help me! (Siirsin jopa äänestyksen loppumisaikaa, jotta ehtisitte äänestää. Volumismin jämillä kituutellaan. Onneksi se on riittoisaa!) Itse olen ajatellut, että en ehkä ainakaan noita Syosseja halua vielä kokeilla, kun purkit ovat niin isoja. Kestäisi liian kauan, ennen kuin pääsisin taas testailemaan muita hiustuotteita. Mutta toki otan nuo jumbopurkit käyttöön, jos niin äänestätte.

Tuossa vielä siis muistutuskuva jättimäisistä Syosseista.


Ja kilpakumppanithan löytyvät tästä vielä eli Cutrinin Bio +, Paul Mitchell sekä L'anza. Vaikkei sinua itseäsi kiinnosta, mitkä purkit valitsen, niin auta minua päättämään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!