sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Joululahjavinkki nro 2


Joululahjavinkki numero 2 on jo kerran esitelty täällä. Kirjoitin tästä L'anzan ihanuudesta ensimmäisen kerran siis jo melkein kuukausi sitten, jolloin olin käyttänyt voidetta lähes päivittäin jo parin kuukauden ajan. No, yllätys oli suuri, kun nyt pullon läpi kuulsi raja, johon asti voidetta siis on vielä jäljellä. Tattadaa, voidetta on aikuisten oikeasti vielä tuohon Healing-sanan H-kirjaimen yläosaan asti. Koska olen käyttänyt voidetta yhteensä jo kolmisen kuukautta ainakin, voimme päätellä, että voidetta kuluu tuskin yhtään per kerta, sillä yksi painallus todellakin riittää, ja kummatkin kädet ovat tällä kosteutetut. Joululahjavinkiksi tämä siis on mainio siksi, että puteli on vallan kätevä kääriä yllätykseksi äidille, mummolle tai vaikkapa siskolle, niin kuin jo lokakuussa vinkkailin. Kukapa muori ei kunnon käsirasvasta piittaisi? Mutta korostaisin vielä, että voiteessa on tooooodella voimakas tuoksu, joka ei herkkänenäiselle kyllä sovi. Ja, jota en osaa kuvailla. En tiedä itsekään enää, pidänkö siitä vai en. Mutta lavuaarin vieressä tämä pullo nököttää, sillä käsien pesun jälkeen kädet kaipaavat kosteutta, oli tuoksu voimakas tai ei.

Tätä käsivoidetta saa tietäkseni parturi-kampaamoista, ja hinta about 42 e.

Laitan näihin joululahjavinkkeihin hintatietoja, sillä se on mielestäni ihan oleellista, jos harkitsee jotain ostavansa, vaikkakin lahjaksi. Edelleenkin toivon, ettei kukaan pidä sitä mainostamisena, sillä siitä ei ole kyse. Jos jotain häiritsee hintatiedot, niin kertokoot, niin voin jättää ne poiskin.

Hei, keksin juuri, että läksiäislahjaksi jollekin tämä olisi hauska lahja, sillä rasvan nimi tosiaan on Moi Moi Hand Treatment :) Kylläpä fiksut ideat suorastaan sikiävät sisälläni. Täältä löydät voiteestä lisätietoa, kuin myös aika monesta muustakin kehumastani tuotteesta. Tuolla sivustolla on myös tietoa L'anzan shampoosta ja hoitoaineesta, jotka ovat minulla tällä hetkellä käytössä.

Vaikken loppuraporttia vielä anna, voin paljastaa, että olen ollut niihin tyytyväinen. En kyllä muistakaan, mihin L'anzan tuotteeseen olisin joskus ollut pettynyt. Ehkä siksi, että olen ollut perustyytyväinen kaikkiin, ja ihastunut joihinkin tuotteisiin oikein tosissaan.

p.s. Minulla on muuten vieläkin kynsissäni Funky Lady, vaikka yleensä kyllästyn lakkoihin parissa päivässä! Ihana väri.. Onkohan tästä pikkuhiljaa tulossa lempilakkani?? Edellisen postauksen kuva on pepusta, mutta vilkaiskaapa kaupassa käydessänne kempparihyllyä, ja tätä ihanaa sävyä. Kertokaa sitten, että ihastuiko kukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!