keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Essentia Naturale, part 2


No niin, nyt teen finaaliarvion Essentia Naturale -mineraalimeikeistä. En ihan onnistunut yhdistelyideassani, sillä vaihdoin aika pian kynsilakkaa, mutta nou hätä. Suurin pointtini olikin kehittää tämän EN:n Night Flight -luomivärisävyn ympärille toimiva silmämeikki. Ja toimihan se. Valitettavasti en aamukiireessä ehtinyt enkä iltaisin enää muistanut ottaa kuvaa, mutta toisaalta haluankin tämän olevan lähinnä tuoteblogi eikä valmiita meikkejä esittelevä blogi. Haluan antaa ideoita, mutten tarjota suoraan muka-valmiita vastauksia. Eli siis...Tattadaa, tämä oli ratkaisu kaikkeen. Joe Blascoa kehuin jo taannoisessa postauksessa, ja kehunpa taas. Kuivana ja kosteana toimivat luomivärit ovat kaiken kaikkiaan lemppareitani ja, koska EN toimii myös näin, oli JB sille oiva kumppani. Hopeanharmaa sävy Silver Blue näyttää kuvassa aika vaalealta, mutta kosteana se on roimasti tummempi kuin EN:n Night Flight. Siispä sillä oli kiva tehdä varjostukset ja rajaukset NF-sävyn toimiessa ihanan hohtavana perusvärinä.

Noissa mineraaliväreissähän suurin ongelman aihe on se, että jauhemaisina ne pöllyävät ympäriinsä, jos ei ole varovainen. Tähänkin ongelmaan ratkaisuna toimii kostea sivellin. Night Flight ei pöllynnyt mihinkään, kun otin sitä kostealla siveltimellä, jolloin lopputuloksestakin tuli hohtavampi, peittävämpi ja kauniimpi.

Hiljattaisen postauksen hautajaistunnelmiin voisin vielä lisätä, että pohjana minulla oli silloin alaluomen Joe Blascoa ym. peitetuotteita lukuunottamatta EN:n pohjustustuotteet eivätkä kyyneleeni vieneet pohjaa lainkaan pois.

Kaiken kaikkiaan voisin sanoa, että ensikosketukseni mineraalimeikkeihin sujui vallan mainiosti. Voin lämpimästi suositella Essentia Naturalea kaikille, sillä jos minun haastava ihoni onnistui pitämään tuotteista, pitävät niistä varmasti muutkin.

Essentia Naturaleen nettikauppaan tutustuessani huomasin lisäksi, että siellä käy maksuvälineenä vaikka mikä. Eli kuluttajaystävällinen kauppa kaiken lisäksi.

Ja mikä positiivisinta: Essentia Naturale tarjoaa puhtaista raaka-aineista valmistettuja laadukkaita ja kohtuuhintaisia kosmetiikkatuotteita, joihin ei ole lisätty keinotekoisia lisäaineita tai hajusteita.

Siis laatumeikkejä hyvällä omallatunnolla :) Pitäisköhän minusta tulla mainosnainen?
;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!