maanantai 2. marraskuuta 2009

Yhdistelyä


Minulla on suuri suunnitelma. Tällä viikolla yhdistän mielestäni toisiinsa sopivat Avonin kynsilakan sekä Essentia Naturalen luomivärin. On aina hauskaa, jos kynsillä ja luomilla on samaa fiilistä. Ajattelin ensin yhdistää luomiväriin Avonin Blue Flare -lakan, mutta koska olen sitä jo kokeillut (ja hyväksi havainnut) halusin kokeilla jotain toista sävyä. Siispä päätin sutaista kynsilleni toista Avonin sinistä lakkaa, tällä kertaa melkein mustaa Classic Fit -sävyä. Blue Flare -lakan kehut käyvät toteen tämänkin sävyn kohdalla. Lakka on todella peittävää, nopeasti kuivuvaa ja kaikin puolin laadukasta.

Ja Avonin lakan yhdistän siis Essentia Naturalen Night Flight -luomivärin kanssa. Viikon tätä kokeiltuani osaan varmasti jo kertoa tästä tarkemmin. Haluan vain ensin yhdistellä tätä muihin luomiväreihin, kokeilla eri tyylejä ja päättää sitten, mikä tämän luomivärin kanssa toimii, ja mikä ei.

Joskus minulla muuten menee aamuisin pieni tovi, kun yritän päättää, mitä meikkejä laittaisin. On oikeastaan aika kiva, että tein tällaisen päätöksen, niin tiedän mitä laitan, ja aamu ehkä sujuu sutjakammin. Onko muilla samanlaisia ongelmia aamuisin?

Ja uutena juttuna tuonne sivuston alalaitaan kirjaan ylös aina, kun löydän tuotteen, joka on ylivertainen muihin kokeilemiini verrattuna. Tähän mennessä ainoastaan shampoiden ja huulikiiltojen joukosta on sellaiset superhypertuotteet löytynyt. Tuosta Cutrinin Volumism-shampoosta on pakko sanoa se, mitä olen jo pitkään mietiskellyt. Sitä siis, että hiukseni ovat oikeasti huomattavasti paksumman näköiset ja tuntuiset tätä shampoota käytettyäni. Ja toki myös hoitoainetta, mutta se tuskin vaikuttaa yhtä paljon. Myös Pureism-shampoosta on varmasti ollut apua. Tukka tuntuu oikeasti paljon puhtaammalta, ilmavammalta ja paksummalta. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!