perjantai 20. marraskuuta 2009

Mattamerta ja sekoitussuhteita


Ja nyt se tapahtui. Oceanin mattaus Make Up Storen mattalakalla. Ja tykkään kovasti. Nyt lopputulos on aavistuksen hillitympi ja tyylikkäämpi. Ocean pelkiltään on aika villi.

Yritin löytää taas sopivan valaistuksen ja kuvakulman, mutten tiedä kuinka hyvin siinä onnistuin. On kai tuo aika lähellä totuutta. Riippuu muuten minulla aika paljon siitä, missä asennossa läppärin kansi on. Jos se on tarpeeksi pystyssä, kuvat näyttävät paremmilta.

Mutta matattuna väri muuttui kyllä turkoosista merenvihreäksi. Sinistä häivähdystä ei enää ole nähtävissä. Mutta hyvä näinkin. Miii laik it!

Ja kuten olen kertonut, keksin kekseliäästi Oceaniin mätsäävän luomiväriyhdistelmän. En viitsinyt ottaa kuvia meikistä, kun ei se sävy kuitenkaan olisi vastannut kameran läpi totuutta. Vastaus kuitenkin löytyy yhdistelemällä tämän ja tämän postauksen. Virheostoksena pitämäni myrkynvihreä Macin Pigment Colour Powder muuttui kertaheitolla hyväksi ostopäätökseksi, kun sekoitin sitä saman tuotteen eri sävyyn, metallinsiniseen Mutinyyn. Tulos oli ihanan metallinhohtoinen turkoosi, joka pysyi silmissä koko päivän Estée Lauderin pohjustusvoiteen päälle sipaistuna.

Luomivärien sekoitussuhteita muuttamalla sävyä saa shiftattua vihreään tai siniseen, anyway you like it.


Asiasta tyysin kukkaruukkuun ja kauas kosmetiikan maailmasta, jos sallitte... Onko kukaan huomannut olevansa täysin pyörällä päästään Twilight-kirjoista? Olen jo kauan ihmetellyt Twilight-hösäämistä ja varsinkin Robert Pattinsonin nostamista seksisymboliksi, mutta nyt hurahdin itsekin... En tosin Robertiin, vaan niihin kirjoihin. Olen vasta ensimmäisessä kirjassa, mutta jo täysin koukuttunut. Miksei ne jo pussaa??! En olisi uskonut, mutta näin tässä kävi. En malta odottaa, että pääsen kirjassa eteenpäin ja seuraaviin kirjoihin, mutta toisaalta pelkään lukevani ne liian nopeasti, jolloin jäljelle ei jää mitään luettavaa.
Halusin lukea kirjat ennen leffoja, sillä ne ovat aina parempia. Leffoista jätetään niin paljon pois... Voin kai tässä myös paljastaa diggaavani täysillä Harry Potter -kirjoja, mutta leffat ovat surkeampia. Johtuen siis juuri tästä, ette niihin saa ahdettua kaikkea tärkeää.


Anteeksi aiheesta poikkeaminen, oli pakko avautua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!