torstai 19. marraskuuta 2009

Joululahjavinkki nro 3


Olen aiemmin kehunut Lumenen silmämeikin pohjustusta, mutta nyt sille löytyi kilpailija. Kokeilin Estée Lauderin Double Wear Stay-in-Place Eye Shadow Base -nimistä ainetta, ja wohoo, kyllä toimii. Silmämeikki pysyi kuin tatti aamuseitsemästä iltakymmeneen ja olisi varmaan pysynyt pidempäänkin, jos ei olisi ollut nukkumaanmenoaika. Ja kokeilin niin puuterimaisen kuin nestemäisenkin luomivärin kanssa.

Tämä tuote on myös sellaisessa muodossa, että sitä on kiva ottaa siveltimellä eikä siis tarvitse sotkea sormiaan, jos ei halua. Siinä suhteessa oli kivempi kuin Lumenen vastaava, joka oli tuubissa ja, jota yleensä sormilla laitoin. Siveltimen kanssa kun oli aavistuksen hankalampaa, sillä tuotetta on vaikea ottaa juuri tarvittava määrä. Mutta kumpikin pääsee kuitenkin alalaidan suosikkeihin. Tärkeintähän on laatu ja teho eikä nippelitieto :)
Kauniin pakkauksen ja tehokkaan sisällön vuoksi ajattelin laittaa tämän joululahjavinkiksi, mutta en löytänyt tämän ovh-hintaa. Haluan, että vinkeillä on hinnat! *polkee jalkaa lattiaan* Siispä otan asiasta selvää, ja lisäilen infoa ajan mittaan. edit. Hinta on siis 19 e.

Mutta tämä kyllä sopii joulusukkaan kivasti. Joko omaan tai jonkun toisen. Se, jolla luomivärit menevät aina luomivakoihin, tietää, miten hirveää se on. Itse kuulun näihin ihmisiin ja on ihanaa, kun tietää, että asialle voi tehdä jotain. Tätä käyttäessäni olen käynyt aika ajoin tarkistamassa tilannetta työpaikan vessassa ja illalla taas vessan peilistä eikä silmämeikit ole oikeasti hievahtaneetkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!