tiistai 24. marraskuuta 2009

Joululahjavinkki nro 6Nyt olen aika innoissani tästä joululahjavinkistä. Uskon nimittäin, että tämä tulee tarpeeseen monelle. Aika usein ihmiset panostavat meikkeihin, kasvojen hoitoon, hiusten hoitoon ja vartaloa hoidetaan, jos jaksetaan. Vartalonhoidossa puolestaan keskitytään kosteutukseen, kuorintaan ja kenties selluliitteihin. Jalat ovat ihan varmasti vihoviimeisenä listalla. Näin on ainakin omalla kohdallani. Eikä kyse ole edes siitä, etteikö jalkoja voisi hoitaa. Ennemminkin kyse on siitä, että jos sinne kemppariosastolle nyt eksyy, niin rahat suuremmalla todennäköisyydellä tuhlataan uuteen meikkivoiteeseen, vartalorasvaan tai huulikiiltoon kuin mihinkään jalkojen hoitoon liittyvään. Ei tulisi mieleenkään ostaa jalkavoidetta, vaikka ehkä pitäisikin. Ja pitäisihän se voide omistaa, että sitä voisi sitten käyttää. Eikä se totuuden nimissä silloinkaan kyllä tarkoita, että jalkoja tulisi oikeasti rasvattua.

Itse omistan pari jalkarasvaa, mutta olenko käyttänyt niitä? Todella vähän. No, tässä eräs ilta havahduin kuitenkin siihen, että jalkapohjani ovat aika kuivat. Revin itsestäni sen verran irti, että todellakin laitoin jalkoihini rasvaa. Testivoiteekseni päätyi Oriflamen Overnight Moisturising Foot Cream, jota voi ihastella ja, jonka voi tilata täällä. Iloinen yllätys oli se, että voide tosiaan toimi. Jo seuraavana aamuna kuivuus jalkapohjistani oli hävinnyt, ja jalkani olivat huomattavasti pehmeämmät. Eli sen sijaan, että vinkkaisin joulusukan täytteeksi mitä tahansa jalkarasvaa, niin suosittelen ehdottomasti juuri tätä. Olen tästä jopa niin innostunut, että se pääsi alalaidan suosikkeihin, vaikken juuri muita olekaan testannut. Vaihdan sen sitten, jos jotain parempaa tulee vastaan. Mutta tuskin tulee.Ihan pelkällä rasvalla ei joulupakettia kannata kuitenkaan täyttää. Maalaisjärjellä voi varmaan päätellä, että rasvaiset jalat peiton alla eivät ole se kaikista mukavin juttu. Siksi joulupakettiin kannattaa kääriä myös Oriflamen kosteuden säilyttävät sukat, jotka pääset tilaamaan täältä. Nämä sukat ovat ihan ehdottomat kääräistäväksi jalkoihin voiteen jälkeen.

Mikäs sen mukavampaa kuin se, että saa joululahjaksi jotain, mitä tarvitsee, mutta kuitenkin sellaista, jota ei tulisi ostettua itse.

Ja tämä kyllä sopii lahjaksi ihan kenelle vain. Oli se iskä, äiti, sisko, veli tai mummo tai se paras kaveri. Uskallan väittää, että kaikkien jaloissa on hoitamista. Ei se ainakaan pahaa tee.

Eipä tämä lahja ole hinnallakaan pilattu. Oriflamen Overnight Moisturising Foot Cream 8,90 e ja sukat 6,90 e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!