lauantai 7. marraskuuta 2009

Oivallus ja äänestystulos

Taitaa olla aika jättää "ei-suosittelut" pois. Olen nyt pitkän harkinnan jälkeen tullut siihen tulokseen, että jos joku tuote ei toimi, voi vika olla yhtä hyvin minussa kuin tuotteessakin.

Mutta esimerkiksi joku kynsilakka on aika selkeästi sellainen tuote, jossa on vika, jos se ei kuivu nopeasti, levity hyvin, peitä tarpeeksi yms. Eli se tuskin hirveästi on käyttäjästä kiinni.

Nyt kuitenkin kokeiltuani erästä silmänympärysvoidetta (josta kerron myöhemmin tarkemmin), ja havaittuani että se kirvelee toisinaan aivan samalla tavalla kuin haukkumani Elizabeth Ardenin silmänympärysvoide, tajusin typeryyteni. Eipä paljon tarvinnut pähkinän punoittaa, jotta tajusin, että vika tuskin oli tässä tuotteessa vaan joko minussa itsessäni tai ihan siinä faktassa, ettei se tuote sovi juuri minulle, ainakaan kaikkina hetkinä. Silmäni ovat parhaillaan ihan superkuivat johtuen lämpötilan huimasta kylmenemisestä, josta ihoni ei pidä ollenkaan.

Noh, nyt kun tajusin, että silmänympärystuotteet eivät välttämättä ole kurakamaa, siksi etteivät ne sovi minulle, tajusin toki jotain muutakin. Eli sen, ettei tämä maailmani mullistanut oivallus välttämättä koske vain silmänympärysvoiteita. Yritin miettiä jotain suuresti inhoamaani tuotetta, jonka täällä olisin haukkunut lyttyyn, ja mieleeni tuli Pantene-shampoo. Omat helposti rasvoittuvat hiukseni eivät tietenkään pitäneet tästä ja rasvoittuivat vain entisestään. Mutta, mitäpä sanoisivat pörröiset, superpaksut, vähän rasvoittuvat hiukset? Niinpä. Enhän minä tiedä.

Pointti: Jos joskus täällä haukun jotain tuotetta, niin ottakaa huomioon, että se on vain ja ainoastaan minun mielipiteeni, ja koskee tuotetta, jota käytetään minun ihollani/hiuksillani/käyttötaidoillani... En luule olevani absoluuttisen oikeassa, ja tuotteen toimivan samoin jokaisella.

Ja sitten äänestykseen... En voi väittää, että ääniä olisi tullut montaa (ei todellakaan tullut), mutta joitakin kuitenkin. Äänien vähyydestä riippumatta tulos oli tasapeli. Aika jännä juttu muuten, että Syoss sai ääniä heti, kun sanoin, etten välttämättä halua sitä vielä kokeilla, kun purkit ovat niin isoja :/ Pientä kettuilun makua :) No, tulos oli siis tasapeli Syossin ja L'anzan kanssa.

Niin kovasti kuin haluaisinkin kokeilla Syossia, niin ylituomarin päätösvallalla valitsen kuitenkin L'anzan purkit. Mutta toki L'anzan loputtua siirryn Syossin pariin.


Eli seuraavaksi kokeiluun pääsevät tuuheuttava shampoo vastaavan hoitoaineen kanssa, ja ajattelin myös lisätä joukkoon muutakin L'anzalta. Koska blondatut hiukseni ovat aika kärsineet, sopinee väriä säilyttävä, hiuksia tervehdyttävä leave-in hoitoaine minulle passelisti. Koska purkki on huomattavasti pienempi kuin shampoo ja hoitoaine, riittänee tämän käyttö noin joka toinen tai joka kolmas päivä. Enhän halua, että joku loppuu ennen toista. Muina päivinä jatkan Garnierin hoitosuihkeen käyttöä, josta en - anteeksi nyt vaan- vieläkään oikein osaa sanoa mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!