maanantai 16. marraskuuta 2009

Mattapintaa ja heräteostoksia

Funky Lady sai mattakuorrutuksen, kun päätin kokeilla, miltä tämä Natural Coden lakka näyttää Make Up Storen Matt Top Coatin kanssa. Sanoisin, että mattaefekti on ainakin silminnähtävä. Aavistuksen shimmeriä sisältävä lakka muuttui kertaheitolla aivan mattalilaksi, mutta ehkä kuitenkin pidin alkuperäistä aavistuksen näyttävämpänä. Joka tapauksessa on varmaan aika vaihtaa lakkaa, sillä kuten kuvasta näkyy, ovat kynnet jo kasvaneet sen verran, ettei lopputulos ole kovin tyylikäs. Myös itse kynsille olisi vissiin syytä tehdä jotain stailausta, sillä niin eri pituisia ne näyttävät olevan. Ainoa ongelma on se, että kun vihdoin olen saanut kynteni kasvamaan rakennekynsien jäljiltä, en haluaisi lyhentää pisimpiä kynsiä, jotta niistä saisi saman pituiset kuin lyhimmistä kynsistä. Mutta kai se olisi pakko...


Vietin viikonloppuna aikaa Kauneusmessuilla, ja kävin toki myös katsastamassa muoti- ja hyvinvointipuolen. Olin kuitenkin vähän pettynyt varsinkin kauneuspuolen tarjontaan enkä löytänytkään sieltä mitään mielenkiintoista. Ainoa asia, joka jäi harmittamaan oli se, etten ostanut mitään Tweezermanin tilpehöörejä.

No, kotimatkalla löysin jotain lohdutusta, kun Sokos Emotionilla oli S-etukortin omistaville -15 % alennukset. Suunnistin tietenkin heti Goshin hyllyille. Vaikka olin aiemmin mietiskellyt, että seuraavat Goshin lakat, jotka ostan, ovat tummanlila ja musta, päädyinkin täydelliseen jokerivaihtoehtoon.


540 Ocean -sävynimeä kantava lakka on aivan ihana villi turkoosi, jonka metallinen pinta heilahtelee sinisestä vihreään. Kuvassa lakka näyttää metallisiniseltä, mutta trust me, väri heijastelee myös vihreän sävyssä.

Ja huulikiiltoaddiktina mukaan tarttui totta kai myös ihana perusvaalea kiilto (0010), jota en malta odottaa kokeilevani.


Ajattelin, että lähikuva todistaisi väitteeni lakan turkoosista olemuksesta, mutta jostain syystä kamera ei halua tallentaa sitä, minkä silmä näkee. Joka tapauksessa odotan innolla, miltä tämä lakka näyttää kynsissä. Saati sitten mattalakan kanssa... Yksi ongelma tästäkin kuitenkin löytyy. Mitä luomiväriä käytän tämän lakan seurana?? Pitäisikö käyttää jotain perusharmaata tai -mustaa, jotta vain lakka pomppaisi esiin? Vai pitäisikö laittaa jotain turkoosia, ihanaa väriä? Hmm... Elämä on täynnä vaikeita valintoja.

Gosh-fanina yritän käännyttää kaikkia muitakin, joten täältä löytyy kaikki Goshin ihanat tuotteet. Itse en ole Goshin meikkivoiteita ym. voiteita käyttänyt, mutta luomivärit, kynsilakat ja huulikiillot ovat ihania lemppareitani. Goshin tuotteiden hinta-laatusuhde on myös tosi hyvä. Tuon kynsilakan oikea hinta Emotionissa oli 8,50 e ja kiillon 9,90 e, joista sitten sain alennusta yhteensä vajaat 3 e. Mutta oikeatkin hinnat ovat varsin edukkaita, kun ajattelee, miten hyvä laatu ja kestävyys tuotteissa on.

Ai niin, meillä kävi tässä eräs päivä murtovarkaita. Paljon ei turvallisuudentunteen lisäksi viety, mutta onko normaalia, että syöksyin heti tarkistamaan, ettei ihaniin purkkeihin ja purnukoihini oltu koskettu? No ei oltu, joten varkaat voidaan varmuudella luokitella heteromiehiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!