perjantai 13. marraskuuta 2009

Kiireessä kauniiksi

Onpa taas ollut kiireaamuja tällä viikolla... Olen herännyt aivan viime minuuteilla, ja aikaa ei juurikaan ole ollut naaman laittoon, hiuksista puhumattakaan. Hiukset olen kuitenkin saanut 20 sekunnissa laitettua suihkuttamalla Nivean ihanuutta tukkaan ja Schwarzkopfia latvoihin, ja laittamalla parilla pinnillä etuhiukset kiinni.

Meikkikin on ollut yllättävän helppo, sillä nyt pari päivää kokeiltuani yhdistelmää Joe Blasco (jota voi tilata täältä) ja Grimas, olen oppinut helpon tapan selvitä aamuistani. Tiedän kehuneeni tätä jo, mutta pakko vielä kehaista vähän, kun itse kerta keksin :) Meikistä tulee todella tasainen, superpeittävä, ja kestävä. Täydellinen pohja mille tahansa muulle meikille. Tosikiireessä tämän pohjan lisäksi riittää puuteri, kulmakarvaväri ja kenties sipaisu aurinkopuuteria tai poskipunaa. Tähän asti olen käyttänyt tuota Grimasia vain bilemeikissä tuomaan valoa silmien alle, otsaan, leukaan yms. Ihan vahingossa keksin sotkea sitä kellertävän väriseen Blascoon. Vau... Ainoa miinus tälle kekseliäälle (mutta rasvaiselle) yhdistelmälle tulee siitä, että sitten kun kasvot päivän mittaan rupeaa kiiltelemään, niin täytyy olla todella tarkka siitä, miten meikkiä alkaa korjailemaan, ettei se paakkuunnu yms. Toimivin tapa minulle on ollut töpsytellä kiilto meikkisienellä pois, niin meikki säilyy tasaisena.

No, olen minä näppäränä tyttönä ehtinyt muutakin laittaa kiireaamunani kuin tuon pohjan. Osa tästä meikistä: Gosh ja IsaDora nimittäin. IsaDoran tummempaa väriä varjostuksiin, ripsaria ja voilà! Tiedän toistavani itseäni, mutta kun kerran keksii jotain niin siitä oivalluksesta on pakko nauttia. Kaiken lisäksi Funky Lady sopii silmämeikkini kanssa mainiosti.

Mutta nyt uuteen oivallukseeni: Lumenen Arctic Glow -poskipuna sävyssä 4 Leinikki on ollut tämän viikon kiireaamujeni todellinen sankaritar. Tässä punassa on niin paljon pigmenttejä, että pieni, nopea sipaisu riittää ja kasvot suorastaan hehkuvat. Todella raikas fiilis tulee kyllä tästä leinikistä.


Suosittelen lämpimästi poskipunan ystäville!


2 kommenttia:

 1. Hei

  Onko sinulla tuo Leinikki-poskipuna oikeasti persikan värinen? Siis ihan selkeästi oranssihtavan sävyinen?

  Olin ihan innoissani tilaamassa tuota Sokoksen verkkokaupasta, kunnes huomasin, että minullahan on tuo kyseinen sävy! Mutta oma poskipunani on aivan puhtaan pinkki. Vaaleampi osa on aivan puhtaan vaaleanpunainen ja tummempi osa vadelmanpunainen. Mietin tässä, että onkohan pakettiin tullut väärä tarra aikanaan.

  Kiitokset jos jaksat vastailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo on sama kuin sinulla eli v.punainen+vadelma :) Kuva on vaan toooooosi huono. Pitäisikin vaihtaa tohon vähän laadukkaampi kuva. Kauheeta, kun nämä vanhat postaukset aiheuttaa myötähäpeää ;)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!