lauantai 28. marraskuuta 2009

Samettinen iho


Gosh-kokoelmaa esitellessäni muistin omistavani Velvet Touch Foundation Primerin, jonka tarkoitus on tehdä ihosta samettisen lumoava tausta meikkivoiteelle. Voide lupasi täyttää suuret ihohuokoset ja juonteet. Täytyy myöntää, että vaikka jumaloinkin Goshia, niin tämän tuotteen kohdalla olin epäileväinen. Olen monesti saanut pettyä meikinalusvoiteisiin, koska ihoni on niin ärsyttävän vaikea. (Katso tämä ja tämä.) Mutta jälleen kerran huolet saivat joutaa romukoppaan, sillä eron oman ihon ja "voidellun" ihon välillä kyllä huomasi. Tällä voiteella sai ihon päälle ikään kuin puhtaan kankaan, jonka päälle sai maalailla mielensä mukaan. Kiiltoa tämä ei kuitenkaan estänyt (mutta eipä sitä luvannutkaan), ja puuteria sainkin lisäillä päivän mittaan. Pitkin päivää kuitenkin ihmettelin, miten pohja näytti jotenkin yllättävän hyvältä, kunnes muistin laittaneeni tätä aamulla. Kivasti tämä tasoitti ihon sävyeroja, ja piti meikkivoiteen paikallaan. Laitoin kaiken lisäksi sen päälle (ei enää niin kovin) salaista meikkivoidesekoitustani, jonka heikkous on nimenomaan rasvaisuus, jolloin se lähtee aika helposti pois, kun hiukan pyyhkäisee. Nyt niin ei käynyt. Jihuu!!

Velvet Touch lupaa omaavansa "anti-wrinkle effectin", joten aikuisemmalle iholle tämä ehkä toimisi vieläkin paremmin.

Ehkä lopullinen tuomio on se, että varmasti käytän tämän loppuun, mutta tuskin ostan uutta. Eli ei ehkä niin tarpeellinen omalle iholleni, vaikka suuret ihohuokoset omistankin. Tai no... Katsotaan, miten koukutun.

Ja kuten kuvasta voi huomata, minulla on edelleen kultakynnet... Olisikohan aika vaihtaa? Syy siihen, miksi olen näinkin monta päivää pitänyt tätä kultaista lakkaa on ennen kaikkea laiskuus. Mutta toinen yhtä pätevä syy on se, että oikeastaan pidin kaikista kultaisista silmämeikkikokeiluistani. Mutta ehkäpä voisin nyt vaihdella taas hummaavissa viikonlopputunnelmissa hiukan kynsieni väritystä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!