torstai 24. syyskuuta 2009

Max Factor False Lash Effect Waterproof


Blogin ensimmäinen hehkutuksen kohde löytyy Max Factorin valikoimista. Vaikka kuvan tavis MF False Lash Effect -ripsari on ihan jees, löytyy sinireunaisesta, vedenkestävästä versiosta vielä enemmän tehoja. Kohtuullisen kokoinen harja vaatii käyttäjältään raudanlujia hermoja, jotta totutteluajan jaksaa kestää, mutta lopputulos on loistava. Vedenkestävä False Lash Effect pitää ripset taivutuksen jälkeen kaarella koko päivän. Suosittelen :)

Päivän vinkki: Vedenkestävä ripsari pitää ripset taivutettuina vesiliukoista paremmin. Vesiliukoinen ripsari painaa ripsiä alaspäin eikä lopputulos näin ollen ole yhtä kestävä.

Kuva:Max Factor

2 kommenttia:

  1. Hei, tämä on aika vanha julkaisu mutta ajattelin että saattaisit vastata :) Kun käytit kyseistä maskaraa niin millä puhdistusaineella sait sen parhaiten pois? Itsellä lähtee hirmu huonosti tuo vedenkestävä ripsistä pois :(

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mä käytän Lancomen Bi-Facilia, kun se on ainoa, jota silmäni kestävät :) Sillä lähtee aika hyvin, kun painaa hetken ripsillä sitä aineessa kastettua pumpulia ja pyyhkäisee sitten pois. Tuo FLE on kyllä yksi kaikkien aikojen vaikeimmin poistettavista ripsareista :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!