keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Kiireaamun hiusasiaa

Schwarzkopfin got2b smooth'n'chic Smoothing Lotion on yksi monista kiireaamun hiustuotteistani. Muita kiireaamun pelastajia löytyy Toni&Guylta sekä L'anzalta.
Schwarzkopfin tuotetta käytän erityisesti silloin, kun aamulla peilistä tuijottaa hemaisevan hirvittävä pörröpää, eli aika usein. Varsinkin joka suuntaan törröttävät latvat saavat sujuvamman ulkonäön tällä tuotteella, sillä voide silottaa hiukset kauniin pehmeiksi. Suosittelen :)

Kiteytyksenä voisi sanoa, että jos aamun hiusstaili on päältä latistunut ja latvoista sekainen, otan avuksi mainitsemani tuotteet. Hiusjuuren pörrötän upean muhkeaksi joko Boost-It Moussella (joka loppui tänään! o-ou!) tai Powder-Upilla, ja latvoihin lurautan got2betä. Lisäksi annan yleensä hiuksilleni loppusilauksen kiiltoa Nivean luottotuotteellani.

Nivean Diamon Gloss Shine Finish on söpö, vaaleanpunainen purkki täynnä täyttä tavaraa. Jos en muuta aamulla ehdi tehdä, niin suihkautan tätä tukkaani, jotta rönsyilevät hiukset pysyvät kiiltävänä kuosissaan. Vaikka sitten päätyisinkin laittamaan tukan latistuksen vuoksi kiinni, ainakin ponihäntä näyttää siistiltä. Mutta yleensä uhmaan itseäni, ja jätän hiukset auki. Omat pitkät hiukseni ovat blondauksien vuoksi hurjan käsitellyt ja hampputukka olisi hyvin kampaustani kuvaava sana. Siksi minulle tärkeintä onkin se, että hiukset edes näyttävät hyväkuntoisilta, vaikkeivät sitä oikeasti olekaan. Diamond Gloss -purnukan avulla hiukset saavat osan menetetystä kiillostaan takaisin. Suosittelen :)

Kuvat: Schwarzkopf ja Nivea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!