maanantai 1. elokuuta 2011

Pink Doll

Sain Prettyltä ihania lahjoja, joista valitsin Saffron Londonin Pink Doll -sävyisen (sävynumero 40) ihanuuden kynsiini. Ihana neonpinkki sopi mielestäni kivasti viikonlopun hääjuhliin. I've never been the one to blend in, tiedätte kai sen.


Väriltään tämä on siis täydellinen neonpinkki. En olisi voinut toivoa kauniimpaa sävyä. Valitettavasti kaikki punaisen sävyt vain ovat niin perkuleen hankalia kuvattavia, etteivät nämä kuvat todellakaan tee oikeutta tälle sävylle. Siis neonsävy tämä selkeästi on ja paljon tummempi livenä kuin näissä kuvissa. Lakka peitti oikeastaan jo yhdellä kerroksella tosi hyvin, kunhan vain kerros oli tarpeeksi paksu. Muussa tapauksessa kaksi kerrosta oli hyvä määrä. Pullon korkki oli kivasti käteen sopivaksi muotoiltu.


Näin mammaihmisenä lakkailussa on entistä enemmän tärkeää se, että väri kuivuu nopeasti, ja senkin tämä lakka teki ihan kiitettävästi, tarkoittaen siis noin minuuttia. Sen verran minullakin on aikaa odotella. Ihan vähän joutui varomaan kynsinauhojen sotkemista, mutta jos ja kun kynsinauhoille jotain sähläsin, niin topsitikku vei kaiken iholta pois. (Siis, minkä muistin putsata, näköjään tuossa pikkurillissä vielä on joku roiske. No, tätä kirjoittaessa aikaa on vielä, joten täytyypä korjata!) Jotkut lakathan vaan sotkeentuvat entisestään, kun niitä yrittää puhdistaa, mutta tämä ei kuulunut niihin.


Koska en beibin temperamenttin takia voinut luottaa siihen, että voin lakata ja koristella kynnet yhteen putkeen, tein taas vähän kerrallaan. Aluslakkaa laiton yhden kerroksen jo viikkoa ennen juhlia ja edellisenä päivänä vielä yhden kerroksen lisää. Kyseessä oli Yves Rocherin ihan superhyvä, kynsiä vahvistava lakka, joka teki ihan selvästi kynnet vahvemman tuntuisiksi ja omalta osaltaan auttoi kynsiä pysymään ehjinä. (Löydät tuotteen Yvesin sivuilta täältä!)Tämä kuivui salamannopeasti ja oli kaikin puolin täydellinen aluslakka. Suosittelen lämpimästi hauraille ja vähemmän hauraille kynsille.

Tätä kirjoittaessa en ollut vielä täysin valmis kynsieni kanssa, joten koristelut esittelen seuraavassa postauksessa.

2 kommenttia:

 1. Olisko mitään muistikuvaa paljon toi Yves Rocherin lakka maksaa, vois sopia mulle tosi hyvin kun kynnet lohkee ja halkee ja vaikka mitä ihan heti kun ne saavuttaa tietyn pituuden! :))


  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hannavee: Joo, se on 7,90 e ja tässä linkki: http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/kynsienhoito/vahvistava-aluslakka/?cmSrc=Category

  Tää on kyllä tosi hyvä. Mullakin kynnet lohkeilee, mutta nyt ovat ihan samassa kunnossa ku sillon ku laitoin tätä aluslakkaa, eivät ole lainkaan menneet rikki.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!