maanantai 22. elokuuta 2011

Dare To Be Neon?

Taas tällanen välipostaus, kun ei oikein jaksa ottaa kuvia, saati sitten lisäillä niitä koneelle. Eli ignooraa, jos hullun haihattelu ei inspaa :) Eksyin siis ihan taas "vahingossa" Prettyn sivuille (jos vahingoksi voi laskea sen, että kirjoittaa googleen 'pretty') ja törmäsin ihan hulluihin juttuihin. Ja hullu tarkoittaa tässä tapauksessa sellaista kivaa hullua.

Mitäs sanotte neonmeikeistä? Jay or nej?


W7 Neon Eye Box -luomiväripaletti voisi olla aika kova sana bilemeikissä, oletteko samaa mieltä? (Neonmeikkejä itse teossa voi katsastaa Glitz & Glam -blogista!)

Myös Nyx tarjoaa neonmeikkejä...


Neonsilmät eivät oikeastaan kuulosta erityisen pahoilta, jos vähän himmaa lopputulosta jollain normitummalla luomivärillä silmän ulkonurkassa. Ehkä helpoin tapa kokeilla neonmeikkejä olisi kuitenkin kynsien lakkaus :) Prettyllä on neonkynsilakkoja sekä Saffron Londonin että Nyxin valikoimissa.

Oletteko muualla törmänneet neonmeikkeihin? Kumpi iskee kovempaa: luomivärit vai kynsilakat?

Itselläni on yksi kokemus neonluomarista ja siitä olenkin kertonut täällä. Neonkynsilakkoja olen kokeillut Wild and Crazyn sekä Models Ownin muodossa esimerkiksi täällä.

(Kuvat Prettyn sivuilta!)

ps. Ai niin, jos joku innostui siitä Rimmelin shokkipinkkipunasta, niin uskaltaisin väittää, että MSCHICin Hot Hot Pink on myös aika shokeeraava :)

pps. Kun nyt päästiin mainostuksen makuun, niin minulle uudessa nettikenkäkaupassa, Spartoo.fissä, on nyt aika hurja ale... Onko joku tilaillut täältä? Kokemuksia? Löysin sieltä vinon pinon kivoja kenkiä, mutta en varmaan raaski tilailla.

ppps. Kun 50 000 tyyppiä tykkää Models Ownin Facebook-sivuista, saadaan käyntiin -50% -alet!

pppps. Olen jo tekemässä sitä postausta teidän lempparituotteista, mutta jos vielä joku ihana haluaisi paljastaa oman suosikkinsa, niin sen voisi tehdä täällä!

edit. Osa linkeistä poistettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!