perjantai 26. elokuuta 2011

Your Favourites, part 1

Jee, vihdoinkin pääsen postailemaan teidän suosikeistanne! Pyysin siis teitä paljastamaan omat suosikkinne kosmetiikan maailmasta ja sain kuin sainkin tarpeeksi vastauksia oman postauksen tekoon. Itse asiassa useampaankin postaukseen eli jaan nämä osiin, ettei tule kilometritarinoita. Vielä ehtii kertoa omat suosikkinsa kommenttilootaan.

Let's begin!


(Kuva Nellyltä)

Pumpulipupu kertoi suosikkinsa olevan Hawaiian Tropicin itseruskettava Gradual Bronze Moisturizer ja Pumppis (saanko kutsua sua Pumppikseksi? Minulla on karmiva tapa lempinimiöidä ihmisiä :D) perusteli valintaansa näin:

"Tällä hetkellä mun ehdoton lemppari on Hawaiian Tropicin Gradual Bronze Moisturizer. Kevyesti itseruskettava, joka ei kuitenkaan haise sellaiselle äklölle itseruskettavalle. Kosteuttaa samalla, kun ruskettaa ja jättää todella luonnollisen, nätin pehmeän päivetyksen. Ihana! :)"

En ole itse kyseistä tuotetta testannut, mutta kuulostaa kyllä ihan superhyvältä! Googlettelin vähän ja tuota tuotetta saa ainakin Nellyltä ja vielä alennettuun hintaan!

Myös Ruu kertoi omat suosikkinsa:

"Hankala kysymys, musta ripsiväri, jos vaan yhden saa valita, mutta sitten myös violetti luomiväri, ja jos niitäkin saa vaan yhden niin valinta on lähes mahdoton. Ja ilman UDPP:tähän se luomiväri ei näytä lähes miltään :D Ja huulikiilto, ja ja... Kuinka hankalaa tästä saisikaan :D"





Tiedän tunteen. Yhtä lempparia on vaikea valita :) Tuota Ruun mainitsemaa Urban Decayn silmämeikin pohjustajaa saa monesta ulkomaisesta nettikaupasta ainakin, mutta se kuuluu myös kaiken muun kivan lisäksi Prettyn myymään The Best of Urban Decay -boxiin. Itse en ole tätä pohjustajaa testannut, mutta eivätköhän lukuisat kosmetiikkabloggarit ole jo todistaneet, että tuo tahma toimii.

(Kuva Prettyltä)


Lisää feivörittejä tulossa.....

4 kommenttia:

  1. Heipsan! Saat kutsua, oikein hauska lempinimi! :)

    Ja oikein kiva myös tämä postausidea, tosi mielenkiinnolla odotan mitä muiden suosikit ovat!

    Ja kiitos myös linkistä Nellyyn, taidankin tilata Hawaiian Tropicia lisää talveksi kun on vielä noin hyvässä alennuksessa, vaikka eihän se niin paljon maksa muutenkaan. Vielä yksi hyvä puoli lisää!

    Tuo Hawaiian Tropicin Gradual Bronze valittiin muuten myös Kauneus & Terveys -lehden testissä keväällä parhaaksi itseruskettajaksi, ja voitti mm. edellisen suosikkini Nuxen Soleil Prodigieuxen. Hawaiian Tropic sopii erityisen hyvin meille vaaleaihoisille, sillä ei jätä rajoja eikä tuloksena voi millään olla oranssi porkkana. :)

    VastaaPoista
  2. Pumpulipupu: Joudun ehkä tilaamaan itsekin, kun sun kehut on noin vakuuttavat :)

    VastaaPoista
  3. ihanaa kun täältä saa aina lukea hyviä kosmetiikka vinkkejä! kiitokset siis niistä :)

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. diamond girl: Kiitos, kun lueskelet blogiani! <3

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!