keskiviikko 24. elokuuta 2011

Dry Skin SOS

Olen varmaan joitakin kertoja maininnut, että herkät (ja atooppiset) kätöseni ovat yleensä kuivuusluokaltaan Saharaan verrattavissa. Niitä täytyy rasvata, rasvata ja vielä kerran rasvata. Yhdenkin illan rasvaamattomuus näkyy heti ja töitä saa tehdä, että kädet näyttäisivät edes suhtkoht normaaleilta. Käsivoiteita testailenkin siis mielellään ja olen aina etsimässä niiden joukosta uutta lempparia.

Päiväkäytössä tykkään luonnollisesti voiteista, jotka imeytyvät nopsaan, mutta yökäytössä voiteen pitää olla supertehokas muhittaja, jonka ei hanskojen alla todellakaan tarvitse nopsaan imeytyä, pääasia, että aamulla on valmista.


Joskus kauan, kauan, kauan sitten tilaamani Avonin Dry Skin SOS -käsivoide on nyt jonkin aikaa ollut pitempiaikaisessa käytössäni ja täytyy sanoa, että ensivaikutelma teki kyllä tepposet. Tämä voide kun on koostumukseltaan yhtä tahmaa eikä tätä todellakaan tee mieli laittaa kätösiin ainakaan, jos ajattelee jotain tekevänsä seuraavan tunnin sisään. Mikään päiväkäyttövoide tämä ei siis olekaan. Mutta kuulkaas yökäyttöön tämä onkin todella hyvä tuote. Hirveä kasa tätä tahmaliimaa, puuvillahanskat ja tadaa, aamulla kädet ovat oikein pehmoiset ja ihanat.

Olen ollut kyllä oikein positiivisesti yllättynyt, sillä tämä meinasi jäädä kokonaan käyttämättä, kun vihasin alkuun tuota koostumusta niin kovin perkeleesti. Missään nimessä ilman hanskoja en tätä käyttäisi, mutta tättärää, miten kiva tapaus tämä on yövaikuttajana. Tuoksu on mieto ja miellyttävä. Tuubi kertoo sisältävänsä risiiniöljyä ja kosteuttavaa yhdistelmää (wtf?) ja lupaa kosteuttaa välittömästi. Varmaan kosteuttaakin, mutta ei imeydy eli en silti lähtisi baanalle minuutti voiteen käytön jälkeen.

Mikä on teidän lempparikäsivoiteenne ja miksi? Onko joku testannut tätä Avonin tapausta?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tältä firmalta siitä "gloves" käsivoiteesta, en nyt muista tähän hätään nimeä :)

    Ideana on, että se muodostaa "käsineen" iholle, eikä lähde heti ensimmäisessä pesussa sellaiseksi limaksi. Kandee kokeilla!

    VastaaPoista
  2. La Petite Princesse: Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!